Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bútor Róbert vezet a Mikulás ralin

2019. december 8. 12:11 // Forrás: rallycafemagazin.hu
Bútor Róbert, a nyári Veszprém rali győztese vezet a Mikulás ralin két szakaszt követően, mögötte Klausz Kristóf és Balogh János áll. Ollé Sándor nyerte a nyitó szakaszt, majd összetörte a Skodát.

A 23. Mikulás rali Ollé Sándor részsikerével indult, a skodás versenyző 9.3 másodperccel volt gyorsabb, mint a második idővel záró márkatársa, Bútor Róbert, és 14.2 másodpercet kapott Klausz Kristóf a harmadik helyen a Forddal.

A 9 km-es Várpalota-szakasz után a 18.8 km-es Kislőtér következett, ahol Ollé Sándor egy ugrató után összetörte autóját és kiállni kényszerült.

Sasáék kiállásával Bútor Róbert vette át a vezetést, a nyári Veszprém rali győztese 5 másodperccel előzi meg Klausz Kristófot, míg a harmadik helyre az elsőként rajtoló, így takarító skodás Balogh János lépett 9.1 másodperc hátránnyal.

Fotó: rallycafemagazin.huFotó: rallycafemagazin.hu

A negyedik helyen Kovács Antal áll Forddal, aki 16.7 másodpercre van a dobogós helytől, míg a skodás ifj. Cseh Vilmost 6, a fordos Lencse Zoltán 12.4, a skodás Lukács Kornél 19.5 másodperccel követi.

Hevesi István legjobb mitsubishis versenyzőként a nyolcadik, majd Bodolai László Forddal és Dudás Gergő Mitsubishivel zárja az első 10-et.

A versenyen még három szakasz vár a mezőnyre.

Eredmények ITT.

vehir.hu
további cikkek
Rali Eb: Csomós Miklósék harmadikak Veszprémben, Tempestini nyerte a viadalt Rally Hungary Rali Eb: Csomós Miklósék harmadikak Veszprémben, Tempestini nyerte a viadalt A román Simone Tempestini, Sergiu Itu kettős győzelmével zárult a rali Európa-bajnokság (ERC) idei nyitófutama, a Rally Hungary Veszprémben, ahol a Csomós Miklós, Nagy Attila duó harmadikként zárt. 2024. április 14. 21:48 Rali Eb: a finn Heikkilä áll az élen Veszprémben, Csomós legjobb magyarként 6. Rally Hungary Rali Eb: a finn Heikkilä áll az élen Veszprémben, Csomós legjobb magyarként 6. A finn Mikko Heikkilä, Kristian Temonen duó áll az élen a Veszprémben és környékén zajló rali Európa-bajnoki (ERC) idénynyitó futam, a Rally Hungary második, szombati versenynapja után, legjobb magyarként pedig Csomós Miklós hatodik az összetettben. 2024. április 13. 21:55 Rali Eb: cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok Rally Hungary Rali Eb: cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok Az Erik Cais, Igor Bacigál cseh, szlovák kettős volt a leggyorsabb a rali Európa-bajnokság (ERC) nyitófutamának, a Veszprémben és környékén pénteken rajtolt Rally Hungary-nek a Királyszentistvánban rendezett prológján, melyen a László Martin, Bán Viktor páros csak egy tizedmásodperccel maradt el az éllovastól. 2024. április 12. 21:50 Európa és Magyarország élmenői a hétvégi Rally Hungary-n Veszprémben Rally Hungary Európa és Magyarország élmenői a hétvégi Rally Hungary-n Veszprémben Huszonnégy ország versenyzőpárosai, az Európa-bajnokság és a magyar mezőny élmenői, valamint különböző szórakoztató kísérőprogramok várják a látogatókat a rali Eb (ERC) idei szezonjának nyitófutamán, a V-Híd Rally Hungary-n, amelyet péntektől vasárnapig a HUMDA országos ralibajnokság idénykezdő viadalával együtt rendeznek meg Veszprémben és környékén. 2024. április 11. 11:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.