2020. május 28. // Emil, Csanád névnap

A Haszkovó lett a bajnokok bajnoka

A Haszkovó FC együttese hatalmas küzdelem után emelhette magasba Bajnokok Tornájának trófeáját, miután 4-2-re felülmúlta a V-boys csapatát december 21-én a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Jónás Áron, a VKL ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, az összecsapások remek hangulatban zajlottak. Emellett hangsúlyozta, hogy a tiszteletet senki sem felejtette el megadni sporttársának.

Ellenfelekként, nem pedig ellenségekként küzdöttek a legjobbjaink

– tette hozzá a vezető.

Szurkolóból sem volt hiánySzurkolóból sem volt hiány

A Bajnokok Tornájára a Veszprémi Kispályás Liga (VKL) bajnokságainak első két helyezett csapatai szereztek indulási lehetőséget. Mindezek szerint a Blaugrana, a Fújtatók Szenior, a Haszkovó, a Kertai Autójavító, a PD Truck, valamint a Vesz-Mont küzdhetett a bajnokok bajnoka címért.

A csarnokban december 21-én kora reggeltől egészen kora délutánig pattogott a játékszer: a szervezők egy hármas, illetve egy négyes csoportba osztották az együtteseket. A körmérkőzéseket követően az első helyezettek kvalifikálták magukat a döntőbe, míg a két második helyezett a „kisfináléban” a bronzéremért küzdhetett meg egymással.

A körmérkőzéseket követően az első helyezettek kvalifikálták magukat a döntőbe, míg a két második helyezett a „kisfináléban” a bronzéremért küzdhetett meg egymással.

A bronzcsatában a Fújtatók Szenior és a PD Truck gárdája végletekig kiélezett küzdelmet vívott (1-1). A büntetőpárbajt követően azonban az utóbbi brigád örülhetett.

A fináléban a VKL legendás csapata, a Haszkovó a szintén rutinos V-boys alakulatával nézhetett farkasszemet:

előbbi végül két góllal diadalmaskodott (4-2), ezzel egyúttal elhódítva a bajnokok bajnokának járó trófeát is.

A Haszkovó FC lett a bajnokok bajnokaA Haszkovó FC lett a bajnokok bajnoka

A szervezők jóvoltából természetesen a jutalmazás sem maradhatott el a résztvevő csapatok számára. Sőt, a kiemelkedő alakítást nyújtó játékosokat külön is elismerték.


Különdíjazottak:

Gólkirály: Boromisza Gábor (Haszkovó)

Boromisza GáborBoromisza Gábor

Legtehetségesebb kapus: Lang Péter (PD Truck)
Legjobb mezőnyjátékos: Benedek István (Kertai Autójavító)

vehir.hu

További cikkek

Adrenalin-függő aszkéták
Adrenalin-függő aszkéták
Néhány éve egy magyar földrajztanár egyedül végiggyalogolta a világ egyik leghosszabb és legnehezebb túraútvonalának tartott Pasific Crest Trailt. Ha azt gondolnánk, ő az egyetlen, aki ilyesfajta embert próbáló kalandra adja a fejét, tévedünk.
Nagy László körbetekerte a Balatont
Nagy László körbetekerte a Balatont
A Telekom Veszprém sportigazgatója 9 óra 20 perc alatt teljesítette a 209,5 km-es távot.
További Európa-bajnoki mérkőzésekre pályázna az MLSZ
További Európa-bajnoki mérkőzésekre pályázna az MLSZ
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) további Európa-bajnoki mérkőzésekre pályázna, amennyiben néhány házigazda visszamondaná a rendezést a jövő évi torna előtt.
Tóth Bence sosem felejti, honnan indult
Tóth Bence sosem felejti, honnan indult
Alapembernek számított a korosztályos-válogatottakban; mindössze tizenkilenc éves volt, amikor tehetségével már arra is rászolgált, hogy a felnőtt nemzeti tizenegyben is bemutatkozhasson. Bajnok lett a Puskással a másodosztályban, majd a Videotonnal az élvonalban is. Elmondása szerint mégis a kezdetekre, a Veszprémben töltött közel tíz évre a legbüszkébb.
Az előző évszázad klubmeccse, Puskás négy gólja az M4 Sporton
Az előző évszázad klubmeccse, Puskás négy gólja az M4 Sporton
Az élő közvetítések visszatértével sem marad abba a múltidézés az M4 Sporton: hétfőn 19.15-től ismét egy legendás mérkőzést, azt a napra pontosan 60 évvel korábban megrendezett Real Madrid-Eintracht Frankfurt BEK-döntőt tűzte műsorára a közszolgálati sportcsatorna, amelyen Puskás Ferenc négy gólt szerzett.
2020. május 28. // Emil, Csanád névnap