2021. március 4.
//
Kázmér névnap

A Haszkovó lett a bajnokok bajnoka

A Haszkovó FC együttese hatalmas küzdelem után emelhette magasba Bajnokok Tornájának trófeáját, miután 4-2-re felülmúlta a V-boys csapatát december 21-én a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Jónás Áron, a VKL ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, az összecsapások remek hangulatban zajlottak. Emellett hangsúlyozta, hogy a tiszteletet senki sem felejtette el megadni sporttársának.

Ellenfelekként, nem pedig ellenségekként küzdöttek a legjobbjaink

– tette hozzá a vezető.

Szurkolóból sem volt hiánySzurkolóból sem volt hiány

A Bajnokok Tornájára a Veszprémi Kispályás Liga (VKL) bajnokságainak első két helyezett csapatai szereztek indulási lehetőséget. Mindezek szerint a Blaugrana, a Fújtatók Szenior, a Haszkovó, a Kertai Autójavító, a PD Truck, valamint a Vesz-Mont küzdhetett a bajnokok bajnoka címért.

A csarnokban december 21-én kora reggeltől egészen kora délutánig pattogott a játékszer: a szervezők egy hármas, illetve egy négyes csoportba osztották az együtteseket. A körmérkőzéseket követően az első helyezettek kvalifikálták magukat a döntőbe, míg a két második helyezett a „kisfináléban” a bronzéremért küzdhetett meg egymással.

A körmérkőzéseket követően az első helyezettek kvalifikálták magukat a döntőbe, míg a két második helyezett a „kisfináléban” a bronzéremért küzdhetett meg egymással.

A bronzcsatában a Fújtatók Szenior és a PD Truck gárdája végletekig kiélezett küzdelmet vívott (1-1). A büntetőpárbajt követően azonban az utóbbi brigád örülhetett.

A fináléban a VKL legendás csapata, a Haszkovó a szintén rutinos V-boys alakulatával nézhetett farkasszemet:

előbbi végül két góllal diadalmaskodott (4-2), ezzel egyúttal elhódítva a bajnokok bajnokának járó trófeát is.

A Haszkovó FC lett a bajnokok bajnokaA Haszkovó FC lett a bajnokok bajnoka

A szervezők jóvoltából természetesen a jutalmazás sem maradhatott el a résztvevő csapatok számára. Sőt, a kiemelkedő alakítást nyújtó játékosokat külön is elismerték.


Különdíjazottak:

Gólkirály: Boromisza Gábor (Haszkovó)

Boromisza GáborBoromisza Gábor

Legtehetségesebb kapus: Lang Péter (PD Truck)
Legjobb mezőnyjátékos: Benedek István (Kertai Autójavító)

vehir.hu

További cikkek

Rossi: Szoboszlai nem lesz bevethető a márciusi vb-selejtezőkön
Rossi: Szoboszlai nem lesz bevethető a márciusi vb-selejtezőkön
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott egyik legjobbja nem lesz bevethető a márciusi világbajnoki selejtezőmérkőzéseken.
Az éllovas a harmadikat látja vendégül
Az éllovas a harmadikat látja vendégül
A VEHIR.HU megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szombati rangadóján az Ajka Kristály a Balatonalmádit fogadja.
A ráadásban dőlt el az ötgólos szomszédvári rangadó
A ráadásban dőlt el az ötgólos szomszédvári rangadó
A Balatonalmádi 3-2-re verte a Balatonfűzfőt a VEHIR.HU megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján. Az éllovas Ajka Kristály 4-0-ra nyert Várpalotán, a második Tihany 6-0-ra kiütötte vendég Herendet.
VLS: győzelem a tavasz első meccsén
VLS: győzelem a tavasz első meccsén
Major Norbert negyedik percben szerzett találata elegendő volt a Practical VLS-nek ahhoz, hogy három ponttal távozzon a Bicske otthonából vasárnap, az NB III Nyugati csoportjának tavaszi nyitómérkőzésén.
Megcélozza a dobogót a Practical VLS
Megcélozza a dobogót a Practical VLS
A labdarúgó NB III tavaszi szezonjának első ütközetét vasárnap 14 órakor a Bicske vendégeként vívja a negyedik helyen telelő VLS. Pető Tamás vezetőedző elmondta, nem adnak lejjebb célkitűzésükből: télen két új játékossal meg is erősítették támadósorukat.