Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Futsal Eb-selejtező: százszázalékos mérleggel jutott tovább a magyar válogatott

2020. február 1. 20:50 // Forrás: MTI
A magyar futsalválogatott 4-1-re legyőzte a házigazda litván csapatot, így százszázalékos mérleggel jutott tovább a Jonavában rendezett Európa-bajnoki selejtezőtornáról.

Turzó József szövetségi kapitány együttesében a szombati harmadik találkozón a csapatkapitány Dróth Zoltán duplázott.   

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A kvalifikáció következő körére - amelyet még a mostani csoportok második és harmadik helyezettjeinek pótselejtezője előz meg - jövő év elején kerül sor. A 16 csapatos kontinensviadalt 2022-ben, Hollandiában rendezik.   

Futsal Eb-selejtező, 3. forduló:
Magyarország-Litvánia 4-1 (3-1)
a magyar gólszerzők: Dávid (1.), Dróth (7., 14.), Rábl (30.)

vehir.hu
további cikkek
Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. tegnap 16:12 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. tegnap 13:39 Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. 2024. április 24. 20:03 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. 2024. április 24. 14:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.