2020. augusztus 9. // Emőd névnap

Futsal Magyar Kupa: a Haladás nyerte a döntőt

2020. február 23. 21:45
MTI
A Haladás házigazdaként nyerte meg a férfi futsal Magyar Kupát, miután a vasárnapi fináléban 4-2-re jobbnak bizonyult az előző kiírásban győztes Berettyóújfalunál.

 A finálé első félidejében kétgólos előnyre tett szert a Haladás, de a Berettyóújfalu még a szünet előtt egyenlített. A második játékrész közepén ismét vezetéshez jutottak a szombathelyiek, majd mindkét fél előtt több lehetőség is adódott a gólszerzésre, a helyzetek azonban sokáig kimaradtak. A hajrában beszorult, de jól tömörült a Haladás, amely 22 másodperccel a vége előtt üres kapus góllal bebiztosította a sikerét a kitámadó riválissal szemben. A Haladás másodszor nyerte meg az MK-trófeát.    

A szombathelyi Hajmási Milán (b) és a berettyóújfalui Fernandes Sidnei Maurício (k) a Férfi Futsal Magyar Kupa döntőjében a Haladás VSE - Mezei-Vill FC Berettyóújfalu mérkőzésen a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2020. február 23-án. MTI/Varga György A szombathelyi Hajmási Milán (b) és a berettyóújfalui Fernandes Sidnei Maurício (k) a Férfi Futsal Magyar Kupa döntőjében a Haladás VSE - Mezei-Vill FC Berettyóújfalu mérkőzésen a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2020. február 23-án. MTI/Varga György

A női döntőben a Szekszárd úgy kerekedett 4-3-ra az előző kiírásban legjobb Kiskunfélegyháza fölé, hogy a félidőben még 1-2-re állt. A szekszárdi együttesben Kiss Gabriella három gólt szerzett, Megyeri Boglárka pedig hat másodperccel a találkozó vége előtt lőtte a győztes találatot.   

A győztes szombathelyi Haladás VSE csapat tagjai ünnepelnek, miután a férfi Futsal Magyar Kupa döntőjében 4-2-re legyőzték a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu csapatát a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2020. február 23-án. MTI/Varga György A győztes szombathelyi Haladás VSE csapat tagjai ünnepelnek, miután a férfi Futsal Magyar Kupa döntőjében 4-2-re legyőzték a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu csapatát a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2020. február 23-án. MTI/Varga György

Eredmények, döntők:

férfiak:
Haladás VSE - Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 4-2 (2-2)    

nők:
Agenta Girls Szekszárd - Astra Car-Bay Kiskunfélegyháza 4-3 (1-2)

vehir.hu

További cikkek

Női kézilabda BL: a Győr és az FTC is orosz csapat ellen kezd
Női kézilabda BL: a Győr és az FTC is orosz csapat ellen kezd
A címvédő Győri Audi ETO KC az újonc CSZKA Moszkva otthonában, a Ferencváros pedig Érden a szintén orosz Rosztov-Don ellen kezdi meg szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligája következő idényének csoportkörében.
Másfél hónap alatt bonyolítanák le a román kézilabda-bajnokságot
Másfél hónap alatt bonyolítanák le a román kézilabda-bajnokságot
Alexandru Dedu, a Román Kézilabda Szövetség elnöke mindössze 45 nap alatt bonyolítaná le a férfi és a női élvonal következő idényét.
Rekordszámú jelentkező a Balaton-átevezésre
Rekordszámú jelentkező a Balaton-átevezésre
Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.
Focipályával a gazdaság vérkeringéséért
Focipályával a gazdaság vérkeringéséért
Kedden kora este ünnepélyes körülmények között avattak fel egy műfüves focipályát a Jendrassik-Venesz Szakközépiskolában. Nagyon jó hír, hogy a harmincmilliós beruházásból mindösszesen hárommillió forintot kellett biztosítania városunknak. A fennmaradt összeget, huszonhétmillió forintot ugyanis a Magyar Labdarúgó-szövetség állta.
Kecskeméten kezdi a futsalbajnokságot a Veszprém
Kecskeméten kezdi a futsalbajnokságot a Veszprém
Hétfőn elkészült a futsal NB I sorsolása: a Veszprém augusztus 28-án Kecskeméten vág neki az új idénynek.
2020. augusztus 9. // Emőd névnap