2020. április 1. // Hugó névnap

Futsal Magyar Kupa: a Haladás nyerte a döntőt

2020. február 23. 20:45
MTI
A Haladás házigazdaként nyerte meg a férfi futsal Magyar Kupát, miután a vasárnapi fináléban 4-2-re jobbnak bizonyult az előző kiírásban győztes Berettyóújfalunál.

 A finálé első félidejében kétgólos előnyre tett szert a Haladás, de a Berettyóújfalu még a szünet előtt egyenlített. A második játékrész közepén ismét vezetéshez jutottak a szombathelyiek, majd mindkét fél előtt több lehetőség is adódott a gólszerzésre, a helyzetek azonban sokáig kimaradtak. A hajrában beszorult, de jól tömörült a Haladás, amely 22 másodperccel a vége előtt üres kapus góllal bebiztosította a sikerét a kitámadó riválissal szemben. A Haladás másodszor nyerte meg az MK-trófeát.    

A szombathelyi Hajmási Milán (b) és a berettyóújfalui Fernandes Sidnei Maurício (k) a Férfi Futsal Magyar Kupa döntőjében a Haladás VSE - Mezei-Vill FC Berettyóújfalu mérkőzésen a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2020. február 23-án. MTI/Varga György A szombathelyi Hajmási Milán (b) és a berettyóújfalui Fernandes Sidnei Maurício (k) a Férfi Futsal Magyar Kupa döntőjében a Haladás VSE - Mezei-Vill FC Berettyóújfalu mérkőzésen a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2020. február 23-án. MTI/Varga György

A női döntőben a Szekszárd úgy kerekedett 4-3-ra az előző kiírásban legjobb Kiskunfélegyháza fölé, hogy a félidőben még 1-2-re állt. A szekszárdi együttesben Kiss Gabriella három gólt szerzett, Megyeri Boglárka pedig hat másodperccel a találkozó vége előtt lőtte a győztes találatot.   

A győztes szombathelyi Haladás VSE csapat tagjai ünnepelnek, miután a férfi Futsal Magyar Kupa döntőjében 4-2-re legyőzték a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu csapatát a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2020. február 23-án. MTI/Varga György A győztes szombathelyi Haladás VSE csapat tagjai ünnepelnek, miután a férfi Futsal Magyar Kupa döntőjében 4-2-re legyőzték a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu csapatát a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2020. február 23-án. MTI/Varga György

Eredmények, döntők:

férfiak:
Haladás VSE - Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 4-2 (2-2)    

nők:
Agenta Girls Szekszárd - Astra Car-Bay Kiskunfélegyháza 4-3 (1-2)

vehir.hu

További cikkek

Mark Spitz a nyírkarászi szeszfőző ükunokája
Mark Spitz a nyírkarászi szeszfőző ükunokája
Mark Spitz kilencszeres olimpiai bajnok amerikai úszó magyar gyökereit kutatva a Nemzeti Sport kiderítette, hogy ükapja, Elefánt Móric a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kis falu, Nyírkarász szeszfőzője volt.
Koronavírus: kilenc pozitív tesztről számolt be a Magyar Úszó Szövetség!
Koronavírus: kilenc pozitív tesztről számolt be a Magyar Úszó Szövetség!
Kedd estig kilenc személy esetében mutattak pozitív eredményt az elvégzett koronavírus-tesztek - közölte a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) azok után, hogy a nap folyamán Kapás Boglárka és Kozma Dominik is bejelentette: megfertőződött.
Nemzet Sportolója: a tagok Monspart Saroltát javasolják a címre
Nemzet Sportolója: a tagok Monspart Saroltát javasolják a címre
Monspart Saroltát javasolják a Nemzet Sportolói társaságuk új tagjának.
Koronavírus: Kapás Boglárka és Kozma Dominik tesztje is pozitív lett
Koronavírus: Kapás Boglárka és Kozma Dominik tesztje is pozitív lett
Megfertőződött az új típusú koronavírussal két válogatott úszó, Kapás Boglárka és Kozma Dominik.
Kulcsár Krisztián: nagyobb és erősebb lehet a magyar csapat
Kulcsár Krisztián: nagyobb és erősebb lehet a magyar csapat
Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint nagyobb és erősebb lehet a magyar csapat a jövő évi, tokiói ötkarikás játékokon, mintha az eredeti időpontban, idén rendezték volna meg.
2020. április 1. // Hugó névnap