Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kitavaszodik a Pannon Várszínházban

2020. március 3. 11:06
Saját repertoárjából és vendégelőadásokból állította össze a Veszprémi Tavaszi Fesztivál programját a Pannon Várszínház – a műsorfolyam részeként idén először szerzői estet is láthat a közönség.

A Pannon Várszínház saját előadásaiból a Hair, A Pál utcai fiúk, Az élet csodaszép, a Hamlet és a Boeing, Boeing… szerepel a műsortervben. Ezek mellett újra láthatja a veszprémi közönség Frenák Pál Társulatának Birdie című kortárs tánc produkcióját, míg különleges helyszínen, az Expresszóban mutatják be Ladik Katalin Alice Kódországban című preformance-át. 

Új elemként jelenik meg a fesztivál programjával a társulat és a Szépírók Társulata veszprémi csoportjának új sorozata Íróportrék élőben címmel. Elsőként, március 21-én Tompa Andrea munkásságát dolgozzák fel és mutatják be, a későbbiekben az együttműködés keretein belül évente négy-hat jeles alkotóval találkozhat a publikum.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Intenzív időszakot zárt az EKF, de a jövő is tartogat még izgalmakat Intenzív időszakot zárt az EKF, de a jövő is tartogat még izgalmakat Látványosan élénkítette a turizmust a régióban az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat az elmúlt időszakban, és ősszel is több száz programmal készülnek az érdeklődőknek. ma 22:04 Francia és argentin ízbombákat telepítettek a Veszprémvölgybe gasztronómia Francia és argentin ízbombákat telepítettek a Veszprémvölgybe Csütörtök délután elindult a második Balaton Wine&Gourmet gasztronómiai fesztivál a Veszprémvölgyben, ami rekordgyorsasággal lett Veszprém egyik nemzetközileg is jegyzett fesztiválja. Idén Argentína magyarországi nagykövete is ellátogatott ide, nem pusztán kedvtelésből. ma 2:53 A közönség támogatását kéri a Pannon Várszínház Pannon Várszínház A közönség támogatását kéri a Pannon Várszínház Bár az önkormányzat és az Európa Kulturális Főváros program is a színház mellett áll, most mégis a közönsége támogatására is szüksége van a teátrumnak, tették közzé a közösségi médiában. tegnap 11:17 Öt napig Svájc közelebb lesz, mint bármikor máskor Öt napig Svájc közelebb lesz, mint bármikor máskor Szeptember 20–25. között az alpesi ország vendégeskedik a királynék városában: a Svájci Napok Veszprém-Balatonon rendezvénysorozat keretében nemcsak a közös pontokat ismerhetjük meg, de svájci filmet, színházi előadást is nézhetünk, valamint gasztronómiai különlegességeket is kóstolhatunk. 2023. szeptember 20. 21:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.