Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
15°C
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
15°C

Egyesülnek városunk kispályás ligái – az MLSZ átveszi a vezetést

2020. március 4. 9:46
Finta Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója portálunknak adott tájékoztatása szerint a közeljövőben egyesülni fognak városunk kispályás labdarúgó-bajnokságai. A VKL és a VSZTE együtt kerül be az MLSZ égisze alá, így a játékvezetők küldését is utóbbi szervezet koordinálja majd.

Mint ismert, városunkban egészen a közelmúltig két kispályás labdarúgó-bajnokságban is rúgták a bőrt. Egyik irányába kisebb, míg a másik felé nagyobb érdeklődés volt. Tavasszal azonban ez megváltozik, hiszen mint megtudtuk, egyesülnek városunk kispályás ligái.

Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója portálunknak adott tájékoztatása szerint a Veszprémi Kispályás Liga (VKL) és a Veszprémi Szabadidő és Tömegsport Egyesület (VSZTE) közreműködésével új fejezet kezdődhet a helyi kispályás labdarúgás életében:

együtt, közösen kerülnek be a Magyar Labdarúgó Szövetség égisze alá.

Új fejezet kezdődik a Veszprémi Kispályás Liga életében Új fejezet kezdődik a Veszprémi Kispályás Liga életében

A sportvezető szavaiból továbbá kiderült, hogy a szervezet így teljes egészében kontroll alatt tartja majd a veszprémi kispályás labdarúgás helyzetét:

minden mérkőzés, történés nyomonkövethető lesz adatbankjukban, amellett, hogy a játékvezetők küldéséért, illetve a játékosok biztosításáért is ők felelnek majd.

Az újdonsült bajnokság Veszprémi Kispályás Liga néven tavasszal, féléves helyosztó bajnoksággal az Erdész utcai sportkomplexumban veszi kezdetét.

Jelentkezésre a veszprem@mlsz.hu e-mail címen, még péntek éjfélig nyílik lehetőség.

Simon Dani
további cikkek
Szoboszlai kerékpárral érkezett, Nego már labdával edzett EURO-2024 Szoboszlai kerékpárral érkezett, Nego már labdával edzett A sérüléssel bajlódó Styles Callum és Nego Loic továbbra is külön készül a társaitól, de utóbbi immár labdás gyakorlatokat is végez a németországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott dél-bajorországi bázisán. ma 16:51 Ádám Martin: ha gólt rúgok, az nem a mémek miatt lesz EURO-2024 Ádám Martin: ha gólt rúgok, az nem a mémek miatt lesz Ádám Martin szerint a hangulat nem volt és nem is lesz probléma a magyar labdarúgó-válogatottnál annak ellenére, hogy szombaton a svájciak elleni nyitányon 3-1-es vereséget szenvedett. ma 16:47 Megérdemelt és egyértelmű svájci sikerről írnak a német napilapok EURO-2024 Megérdemelt és egyértelmű svájci sikerről írnak a német napilapok A német napilapok megérdemeltnek és egyértelműnek nevezték azt a 3-1-es győzelmet, amelyet a svájci labdarúgó-válogatott aratott szombaton Kölnben a magyarok felett a németországi Európa-bajnokság A csoportjának első fordulójában. ma 10:00 Nagy Ádám: „tökösebb” játékra van szükség EURO-2024 Nagy Ádám: „tökösebb” játékra van szükség Nagy Ádám, a németországi Európa-bajnokságon szombaton vereséggel rajtoló magyar labdarúgó-válogatott középpályása szerint „tökösebb” játékra van szükség az együttestől, amelynek tagjai dühösek és csalódottak, de tudják, hogy csak magukat okolhatják a Svájccal szemben 3-1-re elbukott találkozón történtek miatt. tegnap 20:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.