2020. augusztus 13. // Ipoly névnap

Dzsúdóhétvége Nemesvámoson

2020. március 11. 18:52
Eredményesen szerepelt a Veszprémi Judo SE a hazai rendezésű regionális rangsorversenyén.

Hetvenöt klub 340 versenyzője küzdött az ifjúsági magyar bajnoki címekért az új nemesvámosi sportcsarnokban február 21-én. Ezzel az induló létszámmal az elmúlt évek legnépesebb viadalát rendezte a Veszprém Judo SE. A rendező klubot Molnár Éva képviselte, akinek a részéről ezúttal elmaradt a bravúr, nem sikerült számára a pontszerzés.

Fotó: Veszprém Judo SEFotó: Veszprém Judo SE

Változatlan helyszínnel másnap a regionális rangsorverseny küzdelmeit rendezték meg, ahol szintén népes mezőny gyűlt össze. A 10 év alattiak játékos vetélkedőjére 67-en neveztek, a rangsorversenyre pedig 23 klub 174 versenyzője. Ez a nap már jól sikerült a veszprémi csapatnak, melynek mind a tizenöt indulója pontszerző helyen végzett.

Böröcz-Bacher Csenge, Fugli Márton István Pfenning Luca és Pfenning Őrs első helyezést ért el. Pfenning Luca, Szűcs Huba, Lengyel Mátyás, Hagemann Márton, Nagy Dorina és Pfenning Hanna második lett. Nagy Dorina, Sági Ambrus, Windischmann Botond a dobogó harmadik fokára állhatott. Szabó Dávid a negyedik, Nagy Levente és Kuglits Márk pedig ötödikként zárt.

vehir.hu

További cikkek

Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
A Veszprémi Kempo SE vezetőedzőjének hitvallása, hogy ahol csak lehet, ott segítsenek egymáson az emberek. Békési Gergely ezzel a célzattal szervezte meg szombaton az I. Veszprémi K1 és kick-box szemináriumot is, amelyre nemcsak a megyéből, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek érdeklődők.
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A lehetetlen nem létezik – Muhammad Ali közismert ars poeticáját évről évre bizonyítja Veszprém világ- és Európa-bajnok klasszisa, Bécsi Nikolett, aki ellenfelei elképesztő fizikai fölényét két küzdősportban – tékvandóban és kick-boxban – is rendre leküzdi.
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Tíz arany-, tíz ezüst- és hat bronzéremmel tért haza a Dunaharasztiban rendezett szumóversenyről a veszprémi Centrum SE.
Bécsi Nikolett négy éremmel tért haza Pozsonyból
Bécsi Nikolett négy éremmel tért haza Pozsonyból
A veszprémi klasszis egy ezüst- és három bronzérmet gyűjtött a szlovák fővárosban rendezett nemzetközi kick-box seregszemlén.
2020. augusztus 13. // Ipoly névnap