Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dzsúdóhétvége Nemesvámoson

2020. március 11. 17:52
Eredményesen szerepelt a Veszprémi Judo SE a hazai rendezésű regionális rangsorversenyén.

Hetvenöt klub 340 versenyzője küzdött az ifjúsági magyar bajnoki címekért az új nemesvámosi sportcsarnokban február 21-én. Ezzel az induló létszámmal az elmúlt évek legnépesebb viadalát rendezte a Veszprém Judo SE. A rendező klubot Molnár Éva képviselte, akinek a részéről ezúttal elmaradt a bravúr, nem sikerült számára a pontszerzés.

Fotó: Veszprém Judo SEFotó: Veszprém Judo SE

Változatlan helyszínnel másnap a regionális rangsorverseny küzdelmeit rendezték meg, ahol szintén népes mezőny gyűlt össze. A 10 év alattiak játékos vetélkedőjére 67-en neveztek, a rangsorversenyre pedig 23 klub 174 versenyzője. Ez a nap már jól sikerült a veszprémi csapatnak, melynek mind a tizenöt indulója pontszerző helyen végzett.

Böröcz-Bacher Csenge, Fugli Márton István Pfenning Luca és Pfenning Őrs első helyezést ért el. Pfenning Luca, Szűcs Huba, Lengyel Mátyás, Hagemann Márton, Nagy Dorina és Pfenning Hanna második lett. Nagy Dorina, Sági Ambrus, Windischmann Botond a dobogó harmadik fokára állhatott. Szabó Dávid a negyedik, Nagy Levente és Kuglits Márk pedig ötödikként zárt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.