Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Magyar-brazil foci és virtuális Forma-1 az M4 Sporton

2020. március 22. 10:58 // Forrás: MTI
Vasárnap este 9 órától Wéber Gábor és Ujvári Máté kommentálásával a virtuális Bahreini Nagydíj élő közvetítését tűzte műsorára az M4 Sport. Előtte is érdemes a közszolgálati sportcsatornára kapcsolni, ugyanis este 7 órától a legendás az 1986-os Magyarország-Brazília labdarúgó-mérkőzést adják - közölte az MTI-vel vasárnap a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

Bár az F1-es futamokat előre láthatóan júniusig nélkülözniük kell a rajongóknak, a közszolgálati sportcsatorna most sem hagyja közvetítés nélkül a sportkedvelőket, ezért vasárnap este 9 órától élőben közvetíti a szimulátoros F1-es Bahreini Nagydíjat Wéber Gáborral és Ujvári Mátéval. Közvetlenül a futam előtt pedig az 1986-os magyar-brazil labdarúgó-mérkőzést élhetik át a magyar szurkolók.    

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója elmondta, "a sportvilágban kialakult helyzet a médiára is hatással van, ezért a nézőink igényes szórakozását és a #maradjotthon kampányt támogatva ettől a héttől kezdve az elmúlt évek sporteseményeinek legjavából ismételjük azokat a mérkőzéseket, amelyek a legnagyobb érdeklődésre tartanak számot. Ezért ismételjük meg a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság valamennyi meccsét, de sokkal jobban is visszamegyünk az időben: vasárnap este 7 órától a teljes magyar-brazilt megismételjük abban bízva, hogy az idősebbeknek öröm lesz felidézni, a fiatalabbak pedig új élménnyel gazdagodnak".    

Fotó: Németh Ferenc / MTIFotó: Németh Ferenc / MTI

Az e-sportélet viszont nem állt le, sőt jelenleg az egyetlen olyan versenyzési lehetőséget jelenti, amely karantén ideje alatt is biztonsággal űzhető. A Forma-1-es világbajnokság hazai jogtulajdonosaként sikerült megállapodnunk arról, hogy az aktuális futamokat is elvihessük az autósport kedvelőinek otthonába - tette hozzá a közszolgálati sportcsatorna igazgatója.  

A Forma-1 meghívta a teljes 20 fős mezőnyt a virtuális nagydíjra, a késői bejelentés miatt azonban egyelőre nem végleges a nevezők listája. A 2020-as mezőnyből eddig a Williams újonca, Nicholas Latifi jelezte az indulását, miközben a Ferrari azt jelentette be, hogy az akadémiájukon nevelkedő Robert Svarcmant, valamint Dino Beganovict szerepelteti, a Red Bullt pedig Philip Eng és Chris Hoy képviseli majd. Rajtuk kívül az aktív mezőnyből idén kiszorult exrenault-s Nico Hülkenberg is vállalta a versenyt.

vehir.hu
további cikkek
Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. tegnap 21:58 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. tegnap 12:21 Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar Hétvezér Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar A csattanót az elején lelövöm: minden korosztályt beleértve a magyarok átlagosan 4 óra 49 percet tévéznek egy nap. Ezzel hazánk a top 10-ben van világszinten, ami azért is furcsa, mert egyre többször hangzik el a mondat: „Nekem tévém sincs, vagy már rég felmondtam a kábelszolgáltatónál. Csak a Netflix van.” Akkor mégis hogyan jön ki a matek? Kik ezek a tévéfüggő emberek és mit néznek a fekete dobozban? tegnap 1:29 Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában kézilabda Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában Ilic Zoran öt gólt lőtt a HSV Hamburg csapatában, amely házigazdaként 33-33-as döntetlent játszott a VfL Gummersbach együttesével a német férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. április 21. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.