Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Ételosztásban segítenek a füredi kézilabdázók

2020. április 2. 19:57
A BKSE játékosai a Balatonfüredi Szociális Alapszolgáltatási Központ koordinálásával idős embereknek szállítanak ebédet.

Mint ismert, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) a koronavírus-járvány miatt március 14-én felfüggesztette a kézilabda-bajnokság küzdelmeit. Azóta a Balatonfüredi KSE játékosai közös edzéseken sem vesznek részt. Mindannyian otthon végzik az erősítő gyakorlatokat, amelyeket a szakvezetés előírt számukra. Továbbá a szabadban – egyedül – futóedzésekkel tartják karban magukat.

Fotók: BKSEFotók: BKSE

Azonban nem csak emiatt érintette meg őket a kialakult helyzet, érzik és tudják, hogy a rászorulóknak ilyenkor még több segítség kell. Ebbe nem akartak ad hoc jelleggel belevágni, ezért a csapat felvette a kapcsolatot a Balatonfüredi Szociális Alapszolgáltatási Központ vezetésével. A központ szerteágazó munkájának egyik eleme a szociálisan rászorulók étkeztetése. Erre a jelen helyzetben még nagyobb szükség van, hiszen az eddigieken túl, a legveszélyeztetett korosztálynak, az idősek biztonságát a házhoz szállított meleg étellel lehet növelni.

A BKSE játékosai ebben a megnövekedett feladatban segítik a központ munkatársait azzal, hogy részt vesznek az ebédek kiszállításában.

Az első napon a Füred csapatkapitánya, Kemény László és Bősz Dániel kapus vette ki a részét a munkából. A jövő héttől pedig – napi váltásban – a többi kézis is bekapcsolódik az idős fürediek segítésébe.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.