Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pálinger: nem láttunk reális esélyt az idény befejezésére

2020. április 10. 20:41 // Forrás: MTI
Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke szerint szerették volna, ha a pályán dőlnek el a bajnokságok, de nem látták reális esélyét, hogy befejezzék az idényt.

"Nem volt olyan döntés, amely mindenkinek tökéletes. Próbáltuk azt meghozni, ami a legkevesebb rosszal jár. Sajnáljuk a csalódott és hátrányosan érintett játékosokat, edzőket és klubokat, de egységes döntést kellett hozni

- mondta a közmédiának a sportvezető, aki azt reméli, hogy a sportélet majd kárpótolja őket azt követően, hogy a koronavírus-járvány miatt a bajnokságokat lezártnak minősítette a szövetség elnöksége, az európai kupaindulókat pedig az előző szezon alapján jelölte ki csütörtöki, egyhangú határozatával.

Pálinger elárulta, a női válogatott szövetségi kapitányi posztja nem volt napirenden, mivel jelenleg közös edzést sem lehet tartani.

Pozitív, ahogy beleálltak a munkába. Kiderült, hogy remekül tudnak együtt dolgozni, nagyszerű edzéseket vezettek. Személyes álláspontom, hogy ők irányítják majd a nemzeti együttest az olimpiai selejtezőn, de sok a kérdőjel a jelenlegi helyzetben

- mondta Danyi Gábor és Elek Gábor párosáról a gyermeket váró egykori kiváló kapus, aki példaként említette, hogy két vezetőedzőről van szó, így a klubok beleegyezése is kell a további szerepvállalásukhoz.    

Pálinger arról is beszélt, hogy még nem tudják az olimpiai selejtező új időpontját, mert a legkisebb kockázatot sem vállalhatják egy rendezvénnyel. Azt viszont kiemelte: a kiírás nem változik, azaz Győr lesz a helyszíne a kvalifikációs tornának, amelyen az orosz, a szerb és a kazah együttes lesz a magyarok ellenfele.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.