Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 29. Taksony
Veszprém
-3°C
2023. november 29. Taksony
Veszprém
-3°C

Már az új évadra készül a Petőfi Színház

2020. április 18. 16:33
A több hetes kényszerleállást követően folytatódott a művészeti munka a Veszprémi Petőfi Színházban.

"Az elmúlt napokban több szöveg-összemondó próbát és olvasópróbát is tartottunk, ezúttal nem személyesen, hanem az online térben. Művészeink, az alkotótársak is örömmel fogadták, hogy ha nem is a szokott módon, de újra együtt lehettünk" - áll a színház portálunkhoz eljuttatott sajtóközleményében.

A teátrum szerint fontos, hogy felkészülten várják az újrakezdés pillanatát, és készen álljanak hűséges közönségük fogadására. Az olvasópróba megtartásával már a jövő évad első premierjére készülnek, amely a Latinovits-Bujtor Játékszínben lesz.

Emellett minden munkatárs dolgozik a színházban és azon kívül is, társadalmi szerepvállalás keretében, szociális területen. A munka nem állt meg, az élet folytatódik.

vehir.hu
további cikkek
Programajánló: a japán kultúra veszprémi szemmel Művészetek Háza Programajánló: a japán kultúra veszprémi szemmel Izgalmasnak ígérkező programmal várja szerda este az érdeklődőket a Művészetek Háza és a FOTON, ahol egészen a „felkelő Nap országáig” utazhat el a közönség, legalábbis két veszprémi fotós objektívén keresztül ismerhetik meg a távol-keleti ország kultúráját. tegnap 12:01 Herenden egymást érik a tehetségek Herenden egymást érik a tehetségek Sportegyesületeinek és művészeti csoportjainak szervezett gálát Herend városa szombat este, hivatalosan is elismerve sikeres szerepléseiket. 2023. november 26. 17:27 Evidencia, amiért mégis minden nap tenni kell Evidencia, amiért mégis minden nap tenni kell Magától értetődő, hogy megünnepeljük a születésnapokat, az évfordulókat, a nagy életeseményeket – ünnepelni azonban mást is lehet. Például a barátságot. Így tett az Országos Lengyel Önkormányzat is szombaton, amikor a magyar–lengyel barátság és a lengyel függetlenség napja alkalmából szerveztek koncertet a Hangvillában. 2023. november 26. 9:58 Hipp-hopp, színházba megy Vuk Hipp-hopp, színházba megy Vuk Fürge róka lábak, surranó kis árnyak tűnnek fel november 26-tól a Veszprémi Petőfi Színházban: Fekete István közkedvelt meséjét viszik színpadra a teátrumban, ami nemcsak a gyerekeknek lehet izgalmas, de a felnőtteknek is tanulságos mondanivalóval bír a felelősségről és a (pót)szülői létről. 2023. november 24. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.