Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rugalmas költségvetés a Győri Audi ETO KC-nél

2020. április 29. 16:33 // Forrás: MTI
A Győri Audi ETO KC rugalmas költségvetéssel igyekszik kezelni a koronavírus-járvány okozta válsághelyzetet.

A Bajnokok Ligája-győztes női kézilabdacsapat honlapján megjelent közlemény szerint a lezárt versenysorozatok és az elmaradt mérkőzések miatt jelentős a bevételkiesés, ezért a klub a hosszú távú stabilitás megőrzése érdekében tárgyalásokat kezdeményezett a játékosokkal, valamint a szakmai stáb és az adminisztráció tagjaival első körben az április, május és június hónapra vonatkozó bérek 25 százalékának a zárolásáról.    

A tájékoztatás szerint - a jelen helyzet komolyságára tekintettel - minden alkalmazott hozzájárult ehhez. A klub jelezte, hogy az elnökség a három hónapos időszak leteltével, július elején dönt arról, hogy lehetőség van-e a zárolt összegek egészének vagy egy részének kifizetésére.    

A közlemény kitér arra is, hogy a harmadik, illetve a negyedik negyedévére vonatkozóan a klub a gazdasági helyzetétől teszi függővé az esetleges további zárolásokról szóló tárgyalásokat.

A magyar szövetség április 9-én befejezetté nyilvánította a magyar sorozatokat, s nem hirdetett győztest. A győriek a Bajnokok Ligájában negyeddöntősek, a budapesti négyes döntő céldátuma szeptember 5-6-a. Jelenleg vizsgálják annak a lehetőségét, hogy a negyeddöntőket meg lehet-e rendezni szeptember 3-án. Amennyiben a szeptemberi időpont nem tartható, akkor októberre halasztják a tornát, a negyeddöntőket törlik, a négyes döntőben pedig a két csoport első két-két helyezettje, vagyis a címvédő Győri Audi ETO KC, a francia Metz HB és Brest Bretagne, valamint a dán Esbjerg HB léphet pályára.

vehir.hu
további cikkek
Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón Megosztozott a pontokon a Veszprém Handball Academy U21 és a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság pénteki találkozóján. tegnap 23:47 Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában labdarúgás Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen. tegnap 23:21 Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. tegnap 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). tegnap 7:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.