2020. augusztus 9. // Emőd névnap

Rugalmas költségvetés a Győri Audi ETO KC-nél

A Győri Audi ETO KC rugalmas költségvetéssel igyekszik kezelni a koronavírus-járvány okozta válsághelyzetet.

A Bajnokok Ligája-győztes női kézilabdacsapat honlapján megjelent közlemény szerint a lezárt versenysorozatok és az elmaradt mérkőzések miatt jelentős a bevételkiesés, ezért a klub a hosszú távú stabilitás megőrzése érdekében tárgyalásokat kezdeményezett a játékosokkal, valamint a szakmai stáb és az adminisztráció tagjaival első körben az április, május és június hónapra vonatkozó bérek 25 százalékának a zárolásáról.    

A tájékoztatás szerint - a jelen helyzet komolyságára tekintettel - minden alkalmazott hozzájárult ehhez. A klub jelezte, hogy az elnökség a három hónapos időszak leteltével, július elején dönt arról, hogy lehetőség van-e a zárolt összegek egészének vagy egy részének kifizetésére.    

A közlemény kitér arra is, hogy a harmadik, illetve a negyedik negyedévére vonatkozóan a klub a gazdasági helyzetétől teszi függővé az esetleges további zárolásokról szóló tárgyalásokat.

A magyar szövetség április 9-én befejezetté nyilvánította a magyar sorozatokat, s nem hirdetett győztest. A győriek a Bajnokok Ligájában negyeddöntősek, a budapesti négyes döntő céldátuma szeptember 5-6-a. Jelenleg vizsgálják annak a lehetőségét, hogy a negyeddöntőket meg lehet-e rendezni szeptember 3-án. Amennyiben a szeptemberi időpont nem tartható, akkor októberre halasztják a tornát, a negyeddöntőket törlik, a négyes döntőben pedig a két csoport első két-két helyezettje, vagyis a címvédő Győri Audi ETO KC, a francia Metz HB és Brest Bretagne, valamint a dán Esbjerg HB léphet pályára.

vehir.hu

További cikkek

Megyénkben is átlépte a 100-at a megbetegedések száma
Megyénkben is átlépte a 100-at a megbetegedések száma
Vasárnapra újabb 43 embernél mutatták ki a koronavírus megbetegedést Magyarországon, Veszprém megyében pedig 11 új fertőzöttet regisztráltak, ezzel a vírus kirobbanása óta 108 ilyen esetről tudunk. Jó hír, hogy nincs újabb elhunyt.
Döcögős kezdés után negyvenegy gólig jutott a Veszprém
Döcögős kezdés után negyvenegy gólig jutott a Veszprém
Második felkészülési mérkőzésén, a vendég Gyöngyös ellen már nagyarányú győzelmet aratott a Telekom Veszprém szombat kora délután.
Félezer néző előtt nyert hazai edzőmeccset a VKKFT
Félezer néző előtt nyert hazai edzőmeccset a VKKFT
Annak ellenére, hogy pénteken este még csak edzőmérkőzést játszott az élvonalbeli Veszprémi KKFT, közel ötszáz hazai szurkoló látogatott ki az arénába a másodosztályban szereplő NEKA elleni találkozóra. A hazai híveknek pedig nem is kellett csalódniuk: Tombor Csaba tanítványai ugyanis kétgólos győzelmet arattak.
Női kézilabda BL: a Győr és az FTC is orosz csapat ellen kezd
Női kézilabda BL: a Győr és az FTC is orosz csapat ellen kezd
A címvédő Győri Audi ETO KC az újonc CSZKA Moszkva otthonában, a Ferencváros pedig Érden a szintén orosz Rosztov-Don ellen kezdi meg szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligája következő idényének csoportkörében.
A veszprémi sellőlány nem a hangjával csábít
A veszprémi sellőlány nem a hangjával csábít
Ariel, Ficánka, Sebastian – bizonyára ismerősen csengnek a nevek. Esetünkben azonban nem a Kis Hableányról, hanem egy igaz történetről lesz szó. A veszprémi születésű Eszes Fanni ugyanis az első magyar sellőlány, aki nem mellesleg már világversenyen is képviselte hazánkat.
2020. augusztus 9. // Emőd névnap