Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Idén is az M4 Sporton hajózik a Kékszalag mezőnye

2020. július 29. 18:30 // Forrás: MTI
A közmédia sportcsatornája sorozatban harmadik alkalommal közvetíti a televízióban Európa legnagyobb tókerülő vitorlás versenyét. Az M4 Sport nézői csütörtökön egész nap élőben követhetik nyomon az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj történéseit.

Bízunk benne, hogy az előző két évhez képest jobb szele lesz a mezőnynek, de ha nem, arra is felkészültünk. Csütörtökön már 8.40-től érdemes az M4 Sporttal tartani, hiszen 9 órakor jön a rajt, ami mindig egyedülálló látványt nyújt. Fontos kihangsúlyozni, hogy a korábbiakhoz képest kicsit változtattunk a kamerák elhelyezésén, abban bízva, hogy így még szebb képet tudunk mutatni nézőinknek a Balatonról

- fogalmazott Székely Dávid az MTVA sajtóosztályának tájékoztatása szerint.

Kapcsolódó cikk
Hatszáznál több hajót várnak a csütörtök reggel rajtoló 52. versenyre
Hatszáznál is több vitorlást várnak a szervezők a csütörtök reggel 9 órakor rajtoló 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjra - mondta a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) elnöke szerdán Balatonfüreden, a verseny sajtótájékoztatóján.

A csatornaigazgató hozzátette: az M4 Sport nemcsak a versennyel és az élmezőnnyel foglalkozik majd, hanem megmutatja azon hajósok életét is, akik egyszerűen csak a táv teljesítését tűzték ki maguk elé. Szintén cél a balatoni régió turisztikai, gasztronómiai és építészeti bemutatása is.

vehir.hu
további cikkek
Kékszalag: a gyorsasági versenyen is az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty győzött Kékszalag Kékszalag: a gyorsasági versenyen is az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty győzött Az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat csütörtökön rekordidővel megnyerő MLS Raiffeisen Fifty-Fifty győzött az Audi Speed Challenge-en is. 2023. július 7. 21:19 Saját korábbi rekordját megdöntve a Fifty-Fifty nyerte a Kékszalagot Kékszalag Saját korábbi rekordját megdöntve a Fifty-Fifty nyerte a Kékszalagot Saját korábbi rekordját megdöntve, 5:04:04 órás idővel a Józsa Márton kormányozta MLS Raiffeisen Fifty-Fifty nyerte a vitorlázók 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíját csütörtökön Balatonfüreden. 2023. július 6. 16:23 Kékszalag – Elrajtolt a mezőny Balatonfüredről Kékszalag Kékszalag – Elrajtolt a mezőny Balatonfüredről A csütörtök reggeli viharos időjárás miatt kétórás halasztással, az eredetileg tervezett 9 óra helyett 11 órakor elrajtolt az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj mezőnye Balatonfüredről. A szervezők tájékoztatása szerint a tókerülő versenyre 2532 vitorlázó nevezett 515 hajóval. 2023. július 6. 11:37 Tizenegy órára halasztották a Kékszalag csütörtöki rajtját Kékszalag Tizenegy órára halasztották a Kékszalag csütörtöki rajtját A várható kedvezőtlen időjárás miatt 9-ről 11 órára halasztották az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtját - közölték a szervezők szerda délután a verseny honlapján. 2023. július 5. 17:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.