Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
23°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
23°C

Idén is az M4 Sporton hajózik a Kékszalag mezőnye

2020. július 29. 18:30 // Forrás: MTI
A közmédia sportcsatornája sorozatban harmadik alkalommal közvetíti a televízióban Európa legnagyobb tókerülő vitorlás versenyét. Az M4 Sport nézői csütörtökön egész nap élőben követhetik nyomon az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj történéseit.

Bízunk benne, hogy az előző két évhez képest jobb szele lesz a mezőnynek, de ha nem, arra is felkészültünk. Csütörtökön már 8.40-től érdemes az M4 Sporttal tartani, hiszen 9 órakor jön a rajt, ami mindig egyedülálló látványt nyújt. Fontos kihangsúlyozni, hogy a korábbiakhoz képest kicsit változtattunk a kamerák elhelyezésén, abban bízva, hogy így még szebb képet tudunk mutatni nézőinknek a Balatonról

- fogalmazott Székely Dávid az MTVA sajtóosztályának tájékoztatása szerint.

Kapcsolódó cikk
Hatszáznál több hajót várnak a csütörtök reggel rajtoló 52. versenyre
Hatszáznál is több vitorlást várnak a szervezők a csütörtök reggel 9 órakor rajtoló 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjra - mondta a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) elnöke szerdán Balatonfüreden, a verseny sajtótájékoztatóján.

A csatornaigazgató hozzátette: az M4 Sport nemcsak a versennyel és az élmezőnnyel foglalkozik majd, hanem megmutatja azon hajósok életét is, akik egyszerűen csak a táv teljesítését tűzték ki maguk elé. Szintén cél a balatoni régió turisztikai, gasztronómiai és építészeti bemutatása is.

vehir.hu
további cikkek
Vétett a szabályoknak a Kékszalag nyertese, az óvás mégis elmaradt Kékszalag Vétett a szabályoknak a Kékszalag nyertese, az óvás mégis elmaradt Megóvhatta volna a Kékszalag végeredményét a második helyen befutó Prospex-Delta, végül a vitorláscsapat vezetője és kormányosa a csapat többi tagjának véleményével ellentétesen nem tette ezt meg, így a Fifty-Fifty megtarthatta győzelmét. Lichtenberger Attila a Prospex-Delta vezetője az Indexnek beszélt hosszan arról, hogy milyen szabálytalanságot követett el a győztes hajó és végül ők miért nem éltek az óvással. A Prospex-Delta kormányosa egyébként a veszprémi dr. Kaiser Kristóf, akivel korábban mi is készítettünk interjút. 2024. július 23. 17:12 Befutott az utolsó hajó, 456-an teljesítették a távot Kékszalag Befutott az utolsó hajó, 456-an teljesítették a távot Szombat 2 óra 40 perc 07 másodperckor, több mint negyvenegy és fél órás vitorlázás után a 456. helyen befutott az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj utolsó hajója, a Prosecco, amelyet a célban az abszolút győztes MLS Raiffeisen Fifty-Fifty csapatának tagjai köszöntöttek. 2024. július 20. 10:02 Kékszalag: Az RSM nyerte a gyorsasági versenyt Kékszalag Kékszalag: Az RSM nyerte a gyorsasági versenyt A Vándor Róbert kormányozta RSM nyerte a Kékszalag gyorsasági versenyét, a balatonfüredi Audi Speed Challenge-et péntek délután. 2024. július 19. 18:55 Címvédés a Kékszalagon! Kékszalag Címvédés a Kékszalagon! A címvédő Józsa Márton kormányozta MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon csütörtökön Balatonfüreden. 2024. július 18. 21:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.