2020. október 21.
//
Orsolya névnap

Rangadóval indul a megyei I. osztályú bajnokság

A hétvégén a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban is megkezdődnek a küzdelmek. A nyitó forduló szombati (17.30) rangadóján az Úrkút az Ajka Kristályt fogadja.

A megyei I. osztály koronavírus-járvány miatt félbeszakadt 2019/2020-as idényét a Balatonfüred zárta az élén, amely a 2020/2021-es kiírást így már az NB III Nyugati csoportban kezdhette meg. A csonka pontvadászat második helyén az Ajka Kristály, a harmadik pozícióban pedig az Úrkút végzett.

A hétvégén a megyei I. osztályban rajtolnak a küzdelmek. A nyitó körben pedig máris összecsap a két dobogós, vagyis az Úrkút szombaton (17.30) az Ajka Kristályt látja vendégül.

VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, az 1. forduló párosítása:

Augusztus 15. (szombat) 17.30

Várpalotai BSK–Fűzfői AK
Helyszín: Várpalotai Bányász Sporttelep

Úrkút SK–Ajka Kristály SE
Úrkút Sporttelep

Badacsonytomaji SE–Gyulafirátót SE
Badacsonytomaji Sportpálya

Herendi PSK–Devecser SE
Herendi Porcelán SK

Augusztus 16. (vasárnap) 17.30

Magyarpolány SE–Péti TE
Községi SE

Sümeg VSE–Tihanyi FC
Sümeg VSE

Csetény SE–TIAC VSE
Csetényi Sporttelep

Szabadnapos: Balatonalmádi SE

Forrás: MLSZForrás: MLSZ

vehir.hu

További cikkek

A zirciek továbbra is hibátlanul az élen
A zirciek továbbra is hibátlanul az élen
A CoreComm SI megyei másodosztály kilencedik fordulójában az Ugod rendesen megizzasztotta a Zircet, de utóbbi végül 3-2-es sikert ért el vasárnap hazai környezetben, ezzel megóvva hibátlan mutatóját.
Nem maradt veretlen csapat a VEHIR.HU megyei I. osztályban
Nem maradt veretlen csapat a VEHIR.HU megyei I. osztályban
Elvesztette veretlenségét a VEHIR.HU megyei élvonalában a listavezető TIAC, miután a tizedik forduló szombat délutáni találkozóján a trónkövetelő, vendég Ajka Kristály 3-2-es győzelmet aratott felette.
Nem hirdettek győztest a megyei rangadón
Nem hirdettek győztest a megyei rangadón
Sorozatban negyedik egálját jegyezte a labdarúgó NB III-ban a Practical VLS, amely vasárnap délután a megyei nagy rivális Balatonfüreddel sem jutott dűlőre.
Becsülettel dolgoznak az újabb sikerért
Becsülettel dolgoznak az újabb sikerért
Az összes riválisunkat ugyanúgy tiszteljük, számunkra minden mérkőzés ugyanolyan jelentőséggel bír: vasárnap is tisztességgel fogunk küzdeni a győzelemért – vetített előre Pető Tamás, a Practical VLS vezetőedzője a Balatonfüred elleni megyei presztízsrangadó előtt.
Megfosztanák veretlenségétől a listavezetőt
Megfosztanák veretlenségétől a listavezetőt
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában az ezidáig veretlenül éllovas Tapolca várja összecsapásra az eddig egyszer botló, harmadik pozícióban helyezkedő Ajka Kristály együttesét.