2021. január 22.
//
Vince névnap

Rajtol az Ada-Bau kispályás bajnokság!

Hétfőn kora este ismét felgyulladnak az Ada-Bau kispályás bajnokság startlámpái: kezdetét veszi egy újabb évad az Erdész utcai sportkomplexumban.

A 2020/2021-es kiírásban már a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatóságának szervezésében veszi kezdetét a városi kispályás bajnokság, amelynek a soron következő idényben az Ada-Bau Kft. lesz a lebonyolító partnere, névadó szponzora. 

Hétfőn este már fel is sorakoznak az Erdész utcai sportkomplexum műfüves kispályáinak rajtrácsára a csapatok. Szám szerint ötven baráti, amatőr társaság hétszáz igazolt sportolóval öt osztályban, öt játéknapon kapcsolódhat ki a sportolási lehetőségnek köszönhetően.

(archív fénykép)(archív fénykép)

A versenybizottságot Máté István elnök mellett Sikos László, Szöllőskei Péter és Tuczai Gyula alkotja, míg a fegyelmi bizottság Guba László elnök, Németh Szilárd és Zsebe Szabolcs vezetésével lett teljes. A játékvezetők küldésért pedig Mihály András felel majd.

A bajnokságban a mindenkori kispályás játékszabályok lesznek érvényben. Megkeresésünkre Finta Péter megyei vezető minden alakulatot óvatos játékra intett, ugyanakkor jó sportolást, kellemes kikapcsolódást kívánt a résztvevőknek.

Simon Dani

További cikkek

Elhunyt Handel György
Elhunyt Handel György
Hatvanegy éves korában elhunyt a Veszprém korábbi labdarúgója, az egyszeres válogatott Handel György.
Pető: Jó úton jár a veszprémi foci!
Pető: Jó úton jár a veszprémi foci!
A Practical VLS vezetőedzője szerint csapata kihozta magából a maximumot azzal, hogy az őszi szezonban az NB III negyedik helyén végzett. Pető Tamás reméli, hogy idővel még több helyi nevelésű futballistát tud majd beépíteni együttesébe, hiszen klubjuk jövője rajtuk alapszik.
Cristiano Ronaldo a XXI. század legjobb góllövője, Nikolics 33.
Cristiano Ronaldo a XXI. század legjobb góllövője, Nikolics 33.
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) listája szerint Cristiano Ronaldo a XXI. század legjobb góllövője. Egyetlen magyarként Nikolics Nemanja a 33. helyen áll a rangsorban.
Filmet készített az M4 Sport a magyar futballválogatott őszéről
Filmet készített az M4 Sport a magyar futballválogatott őszéről
Zaj a csendben címmel saját gyártású filmet készített az M4 Sport a magyar labdarúgó-válogatott őszéről, amikor az együttes kijutott a koronavírus-járvány miatt idénről jövőre halasztott, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra.
Marco Rossi: kapcsolatunk a kölcsönös bizalmon alapszik a játékosokkal
Marco Rossi: kapcsolatunk a kölcsönös bizalmon alapszik a játékosokkal
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott sikereinek egyik titka, hogy a kölcsönös bizalom az alapja a játékosokkal való kapcsolatának.