2022. január 22.
//
Vince névnap

Rajtol az Ada-Bau kispályás bajnokság!

Hétfőn kora este ismét felgyulladnak az Ada-Bau kispályás bajnokság startlámpái: kezdetét veszi egy újabb évad az Erdész utcai sportkomplexumban.

A 2020/2021-es kiírásban már a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatóságának szervezésében veszi kezdetét a városi kispályás bajnokság, amelynek a soron következő idényben az Ada-Bau Kft. lesz a lebonyolító partnere, névadó szponzora. 

Hétfőn este már fel is sorakoznak az Erdész utcai sportkomplexum műfüves kispályáinak rajtrácsára a csapatok. Szám szerint ötven baráti, amatőr társaság hétszáz igazolt sportolóval öt osztályban, öt játéknapon kapcsolódhat ki a sportolási lehetőségnek köszönhetően.

(archív fénykép)(archív fénykép)

A versenybizottságot Máté István elnök mellett Sikos László, Szöllőskei Péter és Tuczai Gyula alkotja, míg a fegyelmi bizottság Guba László elnök, Németh Szilárd és Zsebe Szabolcs vezetésével lett teljes. A játékvezetők küldésért pedig Mihály András felel majd.

A bajnokságban a mindenkori kispályás játékszabályok lesznek érvényben. Megkeresésünkre Finta Péter megyei vezető minden alakulatot óvatos játékra intett, ugyanakkor jó sportolást, kellemes kikapcsolódást kívánt a résztvevőknek.

Simon Dani

További cikkek

Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbiával és Észak-Írországgal találkozik márciusban felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott.
Szerződést hosszabbított ciprusi klubjával Lang Ádám
Szerződést hosszabbított ciprusi klubjával Lang Ádám
Meghosszabbította szerződését a ciprusi bajnokságban címvédő Omonia Nicosiával Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott veszprémi nevelésű védője. Az új megállapodás 2025-ig szól.
VLS: két távozó, egy visszatérő
VLS: két távozó, egy visszatérő
Váratlan távozók nehezítették meg a labdarúgó NB III-ban jeleskedő Practical VLS téli felkészülési időszakát. A klubvezetőség azonban gyorsan reagált: Molnár Balázs már vissza is tért a Puskás Akadémiáról, de további játékosokkal is tárgyalnak.
Novothny Soma Ciprusra igazolt
Novothny Soma Ciprusra igazolt
A veszprémi nevelésű Novothny Soma a német labdarúgó-bajnokságban újonc VfL Bochumtól a ciprusi élvonalban szereplő Anorthoszisz Famagusztához igazolt.