Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Női kézilabda Eb: az EHF megerősítette a torna megrendezését

2020. szeptember 10. 15:58 // Forrás: MTI
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) megerősítette, hogy megrendezik decemberben a női Európa-bajnokságot Norvégiában és Dániában.

Az EHF csütörtöki sajtóközleménye alátámasztja, hogy a norvégiai helyszínek közül Oslo és Stavanger kikerült, minden mérkőzésnek Trondheim ad majd otthont, ahogy ezt a norvégok kedden bejelentették. Az indoklás szerint így minimalizálható a koronavírus-fertőzés kockázata, hiszen a résztvevők, a közreműködők és a szurkolók kevesebb utazásra kényszerülnek.

Kapcsolódó cikk
Női kézilabda Eb: csak két városban lesznek mérkőzések
Csak két városban, a norvégiai Trondheimben és a dániai Herningben rendezik a decemberi női kézilabda Európa-bajnokság mérkőzéseit.

A dániai helyszínek változatlanok maradnak: Frederikshavnben csak csoportmeccsekre, Herningben csoportmeccsekre és középdöntős találkozókra kerül sor.    

A jelenleg érvényben lévő rendelkezések szerint a norvégiai meccseken legfeljebb 200, a dániai találkozókon legfeljebb 500 néző lehet a lelátókon, de decemberig ez még változhat.    

A december 3. és 20. között sorra kerülő tornán a magyar válogatott a trondheimi C csoportban szerepel, és sorrendben Horvátországgal, Szerbiával, majd a világbajnok Hollandiával játszik. A csoportok első három helyezettje jut a középdöntőbe.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.