Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Több mint 600 ezer forint gyűlt össze a jótékonysági süteményvásáron

2020. október 2. 12:00
A veszprémi hátrányos helyzetű fiatalokat támogató jótékonysági akción csütörtökig több mint 600 ezer forint gyűlt össze.

Október 2-án zárul a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület harmadik alkalommal meghirdetett jótékonysági süteményvására. A Kossuth utcán felállított faházban két héten keresztül lehetett különféle sütemények vásárlásával a városi hátrányos helyzetű fiatalokat támogatni.

Az édességek megvásárlásából csütörtökig 600 ezer forint gyűlt össze-tájékoztatott Molnár Roland, a VVHFE elnöke, aki szerint az összeg jelzi, hogy a koronavírus kapcsán sem csökkent az emberek támogatási kedve.

Molnár Roland és Mészáros Zoltán a VVHFE faháza előtt a Kossuth utcánMolnár Roland és Mészáros Zoltán a VVHFE faháza előtt a Kossuth utcán

A gyűjtés során többen személyesen is felajánlották saját portékájukat, csütörtökön Mészáros Zoltán, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt programfejlesztési tanácsadója állt a pult mögé. Mint mondta, az EKF-projekthez amúgy is közel áll a civil szervezetekkel való együttműködés és az önkéntesség. A program egyik célja, hogy ezeket a kapcsolatokat szorosabbra fűzze és fejlessze az emberek támogatási kedvét Veszprémben.

Ge. Á.
Domján Attila
további cikkek
Tizenegyedik alkalommal szervez gálát a VVHHFE Tizenegyedik alkalommal szervez gálát a VVHHFE November 12-én rendezi meg éves jótékonysági bálját a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület az egyetem aulájában. 2022. november 4. 11:17 Kerülhessenek közelebb a fenntarthatósághoz a hátrányos helyzetű fiatalok is! Kerülhessenek közelebb a fenntarthatósághoz a hátrányos helyzetű fiatalok is! Ünnepélyes keretek között újította meg hétfőn a Pannon Egyetem és a Hallgatói Önkormányzat együttműködését a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesületével, valamint a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikummal. 2022. augusztus 16. 0:14 Tizenharmadik alkalommal szerveztek gálaestet a veszprémi hátrányos helyzetű fiatalokért VVHHFE Tizenharmadik alkalommal szerveztek gálaestet a veszprémi hátrányos helyzetű fiatalokért Díszvacsora, tombola és élőzene is várta azokat, akik részt vettek a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület jótékonysági gáláján szombat este a Hangvillában. 2021. november 14. 4:05 Több mint 1 millió forint gyűlt össze a hátrányos helyzetű gyerekeknek Több mint 1 millió forint gyűlt össze a hátrányos helyzetű gyerekeknek Sikeres volt a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Gyermekekért Egyesület idei süteményvására, amely során több mint 1 millió forintért sikerült eladni jótékony céllal süteményeket. 2021. szeptember 30. 10:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.