2020. november 30.
//
András, Andor névnap

Magabiztos győzelmet arattak röplabdázónőink

2020. október 12. 12:08
A 2020/2021-es kiírás első hazai megmérettetésén főlényes diadalt jegyeztek városunk másodosztályban szereplő röplabdázónői a vendég kaposváriak ellen vasárnap.

Hazai pályán, zárt kapuk mögött készült tudása legjavát nyújtani hétvégén a VESC női röplabdacsapata az NB II nyugati régiójának A-csoportjában. Szokolikné Kalmár Judit alakulata vasárnap az extraligás játékosokkal megerősített kaposvári MCM Diamantot fogadta.

Az első szettet teljes magabiztosággal 25-19-re nyerték a veszprémiek. Eszméltek azonban a vendégek is, elkezdtek a második játékrészben felzárkózni. Röplabádzónőinket viszont így sem lehetett kizökkenteni (2. szett: 25-22).

A harmadik, egyben utolsó szettben a Kalmár-tanítványok ismét magabiztosan kezdtek: végig vezetve, igazán szép labdameneteket produkálva 3-0 arányban nyerték meg a mérkőzést.

Női röpldabda NB II Nyugat A-csoport, 2. forduló:
VESC–MCM Diamant 3-0 (25-19, 25-22, 26-18)
Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok, zárt kapuk.

A bakonyiak újabb győzelem reményében szombaton Pécsre látogatnak bajnoki mérkőzésre.

Képek
Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
röplabda női röplabda NB II nyugat A csoport, 2020/2021 12. 2020. december 13. 16:00 Kaposvár, Városi Aréna MCM-Diamant RÖAK VESC
röplabda női röplabda NB II nyugat A csoport, 2020/2021 10. tegnap 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC MTK Budapest ELMARAD
röplabda női röplabda NB II nyugat A csoport, 2020/2021 4. 2020. november 28. 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC PTE-PEAC ELMARAD
röplabda női röplabda NB II nyugat A csoport, 2020/2021 9. 2020. november 22. 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC SzoESE 3-0
előző események betöltése

További cikkek

Hazai pályán továbbra is veretlen a VESC
Hazai pályán továbbra is veretlen a VESC
Szokolikné Kalmár Judit tanítványai a vendég szombathelyiek ellen még szettet sem vesztettek a női röplabda NB II vasárnap délutáni mérkőzésén.
Mindhárom szettet behúzták
Mindhárom szettet behúzták
Több röplabdázónőjét is nélkülöznie kellett, a szetteket tekintve mégis tükörsima, 3-0-s diadalt aratott a VESC női csapata a vendég Közgáz junior felett a másodosztályú bajnokság szombati játéknapján.
Hálátlan helyzetben röplabdázónőink
Hálátlan helyzetben röplabdázónőink
Ha a minisztérium a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítása érdekében úgy határoz, hogy bezáratja a veszprémi egyetemet, akkor a VESC női röplabdacsapata igencsak kilátástalan helyzetbe kerül, hiszen edzéseik mellett a hazai mérkőzéseiket is az említett intézmény tornacsarnokban játsszák sportolónőink.
Befejezetté nyilvánította a hazai sorozatokat a röplabda-szövetség is
Befejezetté nyilvánította a hazai sorozatokat a röplabda-szövetség is
A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnöksége csütörtökön befejezetté nyilvánította a 2019/20-as szezon hazai bajnoki és kupasorozatait.
Jövőre már valódi cél lehet a feljutás
Jövőre már valódi cél lehet a feljutás
A koronavírus-járvány miatt egyelőre még a másodosztályú női röplabda-bajnokság is szünetel. A rájátszás nyugati csoportjában listavezető veszprémiek vezetőedzője, Szokolikné Kalmár Judit a vehir.hu kérdésére elmondta: a bajnokság végkimenetétől függetlenül a következő idényben sajnos még nem tudnák vállalni az élvonalbeli tagságot.