Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprém és Esztergom is bemutatkozik az MTV EMA 2020 online showban

2020. november 4. 4:00 // Forrás: mti
Veszprém és Esztergom is bemutatkozik az MTV EMA 2020 online showban, a rendezvény hivatalos partnere ebben az évben Magyarország; az egyedülálló, világsztárokat felvonultató zenei díjátadón az ország ikonikus tájai is megjelennek majd, ahonnan az esemény műsorvezetői az adás ideje alatt Budapest mellett a két nagymúltú dunántúli városból is bejelentkeznek - tudatta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szombaton az MTI-vel.

 A közlemény szerint november 8-án, vasárnap a régióban elsőként, Londonnal együtt Magyarország lesz az egyik helyszíne a világ legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadójának, az MTV EMA-nek. Az adás során a nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt és megismerhetik Magyarország emblematikus helyszíneit - írták.

A showműsor alatt a világhírű magyar szupermodell, Palvin Barbara vezetésével elsőként Veszprémet, a királynék városát, az ország első és legrégebbi püspöki székhelyét láthatják a nézők, amely 2023-ban Európa kulturális fővárosa lesz. A másik vidéki helyszínen pedig a Dunakanyart és annak fővárosát, Esztergomot tekinthetik meg az érdeklődők.

A műsor további két budapesti helyszínről is bejelentkezik, így az MTV díjátadó valamennyi követője megismerheti a főváros panorámáját és a Széchenyi fürdőt, ahol David Guetta, a világhírű DJ és producer zenél majd - ismertette a közlemény szerint, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a legújabb részleteket.

A zenei esemény páratlan turisztikai reklámot és hírnevet jelent Magyarországnak. Az eseményhez kapcsolódó televíziós és online megjelenésekben 180 ország egymilliárd nézője ismerheti meg az ország híres helyszíneit. "Óriási lehetőség előtt állunk, hogy hazánkat, Budapestet a világ még jobban megismerje" - idézték a közleményben Guller Zoltánt, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatóját az újabb bejelentést követően.

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség egyébként nemrégiben tette közzé Veszprémet és Balatonfüredet bemutató látványos imázsvideóját.

vehir.hu
további cikkek
Jobb egy nap a Te udvaraidban, mint máshol ezer - lezajlott a Keresztény Könnyűzenei Találkozó Veszprémben Jobb egy nap a Te udvaraidban, mint máshol ezer - lezajlott a Keresztény Könnyűzenei Találkozó Veszprémben Vasárnap a Kolostorok és Kertek Völgyét betöltötte a zene, az Istent dicsőítő közös éneklés. Az Eucharist Zenekar Mező Misivel és Szabó Balázs gospel zenésszel egészült ki, és két teltházas koncertet tartottak a Jezsuita-templomban. A Szentkirályszabadjai Református Gyülekezet által szervezett program közel 300 embert vonzott, mégis családias hangulat jellemezte mindkét eseményt. 2022. július 15. 14:58 E-nemzet, e-zene, bemutatkozik a Music Estonia Music Hungary E-nemzet, e-zene, bemutatkozik a Music Estonia A Music Hungary 2020 konferencián kitekinthettünk a külföldi példákra is, jelen esetben az észt könnyűzene helyzetén és az ő megoldásaikon keresztül láthattunk bele egy hozzánk hasonló méretű ország egészen más megoldásaiba. 2020. november 14. 4:00 Könnyűzenésített társadalom, társadalmasított könnyűzene Music Hungary Könnyűzenésített társadalom, társadalmasított könnyűzene A Music Hungary konferencia egyik legjobban várt előadása volt a hétfő kora esti eszmecsere, ahol a felszólalók megpróbáltak hidat képezni a zenei művészvilág és a kormányzati támogató-rendszer között, valamint előrevetítették azt, mi vár a zenei szakmára, ha most nem, vagy ellenkezőleg, jól reagálnak a kialakult helyzetre. 2020. november 26. 4:00 Híre már megelőzte: Raktárkoncert, összefogás a hazai könnyűzenéért zene Híre már megelőzte: Raktárkoncert, összefogás a hazai könnyűzenéért A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat, a Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak. A közönség szeptember 21-étől láthatja teljes egészében a digitálisan közvetített rendezvénysorozatot, de már most óriási az érdeklődés a könnyűzene rajongói részéről. A projektet koordináló Lounge Groupnál hatalmas apparátus dolgozik azon, hogy a projekt bevonuljon minden idők leggrandiózusabb magyarországi koncertjeinek csarnokába. 2020. szeptember 30. 5:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.