2020. november 30.
//
András, Andor névnap

Mindhárom szettet behúzták

2020. november 9. 9:50
Több röplabdázónőjét is nélkülöznie kellett, a szetteket tekintve mégis tükörsima, 3-0-s diadalt aratott a VESC női csapata a vendég Közgáz junior felett a másodosztályú bajnokság szombati játéknapján.

Idei második hazai megmérettetésére készült a VESC női röplabdacsapata az NB II nyugati régiójának A-csoportjában szombaton. A Szokolikné Kalmár Judit vezette veszprémi egyetemisták ezúttal a Közgáz junior együttesét fogadták zárt kapuk mögött.

A bakonyi hölgyek kerete nem volt teljes, a vezetőedzőnek több játékosát is nélkülöznie kellett, de ettől függetlenül abszolút bizakodva várták a házigazdák az összecsapást, amelybe igaz, kicsit álmosan vágtak bele.

Szokolikné Kalmár Judit büszke lehet tanítványaira (archív fénykép)Szokolikné Kalmár Judit büszke lehet tanítványaira (archív fénykép)

A VESC azonban hamar magára talált: a Közgáz kezdeti vezetését megfordítva végül magabiztosan húzta be mindhárom szettet. Külön öröm, hogy a találkozón bemutatkozhatott a felnőtt másodosztályban az U19-es együttes kapitánya is.

Sőt, Pfitzer Júliának a hajrában beállva még pontot is sikerült szereznie a veszprémieknek!

Női röpldabda NB II Nyugat A-csoport, 7. forduló:
VESC–MCM Diamant 3-0 (25-14, 25-21, 25-10)
Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok, zárt kapuk.

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
röplabda női röplabda NB II nyugat A csoport, 2020/2021 12. 2020. december 13. 16:00 Kaposvár, Városi Aréna MCM-Diamant RÖAK VESC
röplabda női röplabda NB II nyugat A csoport, 2020/2021 10. tegnap 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC MTK Budapest ELMARAD
röplabda női röplabda NB II nyugat A csoport, 2020/2021 4. 2020. november 28. 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC PTE-PEAC ELMARAD
röplabda női röplabda NB II nyugat A csoport, 2020/2021 9. 2020. november 22. 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC SzoESE 3-0
előző események betöltése

További cikkek

Hazai pályán továbbra is veretlen a VESC
Hazai pályán továbbra is veretlen a VESC
Szokolikné Kalmár Judit tanítványai a vendég szombathelyiek ellen még szettet sem vesztettek a női röplabda NB II vasárnap délutáni mérkőzésén.
Magabiztos győzelmet arattak röplabdázónőink
Magabiztos győzelmet arattak röplabdázónőink
A 2020/2021-es kiírás első hazai megmérettetésén főlényes diadalt jegyeztek városunk másodosztályban szereplő röplabdázónői a vendég kaposváriak ellen vasárnap.
Hálátlan helyzetben röplabdázónőink
Hálátlan helyzetben röplabdázónőink
Ha a minisztérium a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítása érdekében úgy határoz, hogy bezáratja a veszprémi egyetemet, akkor a VESC női röplabdacsapata igencsak kilátástalan helyzetbe kerül, hiszen edzéseik mellett a hazai mérkőzéseiket is az említett intézmény tornacsarnokban játsszák sportolónőink.
Befejezetté nyilvánította a hazai sorozatokat a röplabda-szövetség is
Befejezetté nyilvánította a hazai sorozatokat a röplabda-szövetség is
A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnöksége csütörtökön befejezetté nyilvánította a 2019/20-as szezon hazai bajnoki és kupasorozatait.
Jövőre már valódi cél lehet a feljutás
Jövőre már valódi cél lehet a feljutás
A koronavírus-járvány miatt egyelőre még a másodosztályú női röplabda-bajnokság is szünetel. A rájátszás nyugati csoportjában listavezető veszprémiek vezetőedzője, Szokolikné Kalmár Judit a vehir.hu kérdésére elmondta: a bajnokság végkimenetétől függetlenül a következő idényben sajnos még nem tudnák vállalni az élvonalbeli tagságot.