Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Jóllakott gyomrokkal lehetett támogatni a mentősöket

2021. január 7. 12:00
Újabb jótékonysági akcióban vett részt a Gusto 13 bisztró, a karácsony előtti kezdeményezés után viszont most a másik oldalon, tehát az adakozó szerepében tűntek fel. A vendéglátóhely egy teljes napi bevételét ajánlotta fel a veszprémi mentősöknek.

Karácsony előtt mi is hírt adtunk arról, amikor az egyik helyi multinacionális vállalat azzal támogatta régi partnerét, a Gusto 13 bisztrót, hogy tőlük rendelte meg kollégái karácsonyi ajándékát, összesen 2000 rúd bejglit. Ezzel a gesztussal támogatták akkor a járvány miatt nehezebb időszakát élő éttermet.

A jótékonyság jegyében most viszont a Gusto 13 állt elő egy olyan kezdeményezéssel, amelyben a Veszprém Megyei Mentőszervezet alapítványát segítették.

Szakál Bálint, a Gusto 13 üzletvezetője és Natran Albin a  Országos Mentőszolgálat Veszprémi Mentőállomásának vezetőjeSzakál Bálint, a Gusto 13 üzletvezetője és Natran Albin a Országos Mentőszolgálat Veszprémi Mentőállomásának vezetője

A vendéglátóhely a hatályos szabályok értelmében jelenleg nem lehet nyitva a vendégek előtt, ezért döntöttek úgy, hogy a legegyszerűbb megoldásként a kiszállításból befolyt egy teljes napi bevételüket ajánlják fel a helyi mentősöknek.

Az akciót december 18-ra hirdették meg, amely napon összesen 600 ezer forint gyűlt össze.

Szakál Bálinttól, a Gusto 13 üzletvezetőjétől megtudtuk, hogy kezdeményezésüknek a vendégeik körében is nagy sikere volt, akik úgy tudták támogatni a mentősöket, hogy közben még a gasztronómiai élvezeteknek is áldozhattak.

Az adomány jelképes átadására kedden került sor, információink szerint az összegből pedig a mentősök napi munkavégzését fogják megkönnyíteni, komfortosabbá tenni.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.