2021. augusztus 2.
//
Lehel névnap

Keményen megdolgoztak a sikerért

2021. január 18. 15:18
Városunk női röplabdacsapata izgalmas mérkőzésen aratott győzelmet az NB II-es sorozat évnyitó küzdelmén vasárnap délután az Érd otthonában.

A 2021-es év első küzdelmére készült a VESC női röpldabdacsapata vasárnap. Szokolikné Kalmár Judit együttese az NB II nyugati csoportjának tizennegyedik fordulójában az érdi Delta otthonába látogatott. A vírushelyzet miatt a felek először mérkőztek meg a kiírásban.

A veszprémiek magabiztos kezdést produkáltak, nagy fölénnyel zárták az első szett küzdelmeit (14-25). A második felvonást ugyanakkor kissé elkomolytalankodták a vendég bakonyi hölgyek: a házigazda ennek értelmében be is húzta a játékrészt (25-23).

Vezeti csoportját a VESC női röplabdacsapata (archív fotó)Vezeti csoportját a VESC női röplabdacsapata (archív fotó)

Az egyetemisták vezetőedzőjének viszont sikerült rendeznie sorait; folyamatosan javuló, koncentrált játékkal végül a harmadik és negyedik szett végén is a VESC örülhetett, amely megdolgozott az idei év első győzelméért (végeredmény: 1-3).

Szokolikné Kalmár Judit csapata legközelebb január 30-án lép parkettre, amikor is a Veszprém az érdi gárdát várja majd hazai ütközetre.

Női röplabda NB II nyugat A csoport, 14. forduló:
Érd, Vörösmarty Mihály Gimnázium, zárt kapuk.
DELTA RSE–VESC 1-3 (14-25; 25-23; 20-25; 22-25)

Így állnak a csapatok:

Forrás: hunvolley.infoForrás: hunvolley.info

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
röplabda Női röplabda NB II, 2020/2021 helyosztó 2021. május 22. 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC PTE TTK 3-0
röplabda Női röplabda NB II, 2021/2021 osztályozó 2021. május 15. 16:00 Pécs, TTK Tornacsarnok PTE-PEAC VESC 0-3
röplabda Női röplabda NB II döntő, 2020/2021 2. 2021. május 8. 19:00 Budapest, Honvéd Csarnok Kispest SE VESC 3-1
előző események betöltése

További cikkek

Főtámogatóval kezdi meg az NB I-es idényt a VESC
Főtámogatóval kezdi meg az NB I-es idényt a VESC
A VESC női röplabdacsapata a CoreComm SI támogatásával vág neki az élvonal 2021/2021-es kiírásának. Szokolik Gergely ügyvezetőtől megtudhattuk, a csapat új otthona a Táncsics iskola tornacsarnoka lesz, játékosok tekintetében pedig öt lehetséges érkezővel lehet számolni.
Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Városunk női röplabdacsapata az osztályozón aratott kettős győzelmével kivívta a jogot a jövő évi, élvonalban való szereplésre. A klub ügyvezetőjétől, Szokolik Gergelytől lapunk megtudhatta, a VESC nem mondott le a lehetőségről: névadó szponzora és új otthona lesz a csapatnak, valamint együttműködési szerződés kialakításán is dolgoznak egy hazai alakulattal.
Feljutott a VESC az élvonalba!
Feljutott a VESC az élvonalba!
Miután a PTE elleni második osztályozó mérkőzést is 3-0-ra megnyerte a VESC, Szokolikné Kalmár Judit csapat kivívta a jogot, hogy jövőre az I. osztályú röplabda-bajnokságban szerepelhessen.
VESC: egyetlen lépés az NB I
VESC: egyetlen lépés az NB I
A VESC női röplabdacsapata tükörsima, 3-0-s diadalt aratott a PTE otthonában szombaton, egyúttal hatalmas lépést téve a jövő évi NB I-es szereplés irányába.
Várat még magára a VESC feljutása
Várat még magára a VESC feljutása
A női röplabda NB II-es döntőjének második mérkőzésén is alulmaradt a VESC a vendéglátó Kispest otthonában szombaton. A feljutás így egyelőre elmaradt, de nincs még minden veszve a veszprémiek számára.