2021. május 8.
//
Mihály névnap

Rekordok versenyen kívül

Meglepően jó eredményeket, egyéni rekordokat ért el a Balaton Úszó Klub Veszprém csapata a Fejér megyei körverseny első fordulójában.

Február 13-án rendezték meg a Fejér megyei úszó körverseny első fordulóját Dunaújvárosban a megye klubjainak, ahol a Balaton Úszó Klub Veszprém tagjai – versenyen kívül – is rajtkőre állhattak.

Balról jobbra: Horváth Miklós, Straszewski Péter, Pungor Lia, Hidvéghy Hanna, Bogdán Léna, Pálmai András, Pfaff Bálint, hátul: Kapus Zsófia, Straszewski MártonBalról jobbra: Horváth Miklós, Straszewski Péter, Pungor Lia, Hidvéghy Hanna, Bogdán Léna, Pálmai András, Pfaff Bálint, hátul: Kapus Zsófia, Straszewski Márton

Vattai András edző csoportjának célja az oktatásban eddig megszerzett tudás versenyhelyzetben való szabályos alkalmazása volt.

Meglepően jó eredmények, egyéni rekordok születtek azoknál, akik korábban már vettek részt úszóversenyen, de az első megmérettetésükön indulók is kitűnően helyt álltak. A napot az összeszedettség és fegyelmezettség mellett a jó hangulat és nagy motiváció jellemezte, a gyerekek élménnyel, tapasztalattal és sok inspirációval térhettek haza

– fogalmazott Vattai András.

vehir.hu

További cikkek

Rasovszky Kristóf kifejezetten jó formában érzi magát az Eb előtt
Rasovszky Kristóf kifejezetten jó formában érzi magát az Eb előtt
"Rajtunk a világ szeme" - mondta Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke a hétfőn kezdődő, buborékrendszerű, nézők nélkül sorra kerülő vizes Európa-bajnokság pénteki sajtótájékoztatóján.
A Budapest-Bécs távolságot tempózva alapozott
A Budapest-Bécs távolságot tempózva alapozott
Hosszú Katinka nevelőedzője hozta fel, Rasovszky Kristóf mestere juttatná Eb-döntőbe Kalmár Ákost, a Balaton Úszó Klub Veszprém hosszútávúszó reménységét.
Kijelölték a magyar úszócsapatot az Eb-re és a tokiói olimpiára
Kijelölték a magyar úszócsapatot az Eb-re és a tokiói olimpiára
Elfogadta Sós Csaba kapitány javaslatait a Magyar Úszó Szövetség elnöksége: szerdán mind az olimpiai, mind az Európa-bajnoki csapatot jóváhagyta a testület. A Balaton Úszó Klub Veszprém két klasszisa, Rasovszky és Kalmár Ákos is ott van a keretben.
Rasovszky aranyéremmel ünnepelte születésnapját
Rasovszky aranyéremmel ünnepelte születésnapját
Kettős veszprémi siker született 800 méter gyorson az úszók olimpiai kvalifikációs országos bajnokságának szombati zárónapján: Rasovszky Kristóf mögött ugyanis klubtársa, Kalmár Ákos ért másodikként a célba.
Rasovszky újabb bronzérme
Rasovszky újabb bronzérme
A Balaton Úszó Klub Veszprém nyílt vízi klasszisa, Rasovszky Kristóf a szerdai 1500 méteren szerzett bronzérme után csütörtökön a 400 m gyors döntőjében is harmadikként ért célba a budapesti Duna Arénában zajló országos bajnokságon.