2021. október 24.
//
Salamon névnap

Rekordok versenyen kívül

Meglepően jó eredményeket, egyéni rekordokat ért el a Balaton Úszó Klub Veszprém csapata a Fejér megyei körverseny első fordulójában.

Február 13-án rendezték meg a Fejér megyei úszó körverseny első fordulóját Dunaújvárosban a megye klubjainak, ahol a Balaton Úszó Klub Veszprém tagjai – versenyen kívül – is rajtkőre állhattak.

Balról jobbra: Horváth Miklós, Straszewski Péter, Pungor Lia, Hidvéghy Hanna, Bogdán Léna, Pálmai András, Pfaff Bálint, hátul: Kapus Zsófia, Straszewski MártonBalról jobbra: Horváth Miklós, Straszewski Péter, Pungor Lia, Hidvéghy Hanna, Bogdán Léna, Pálmai András, Pfaff Bálint, hátul: Kapus Zsófia, Straszewski Márton

Vattai András edző csoportjának célja az oktatásban eddig megszerzett tudás versenyhelyzetben való szabályos alkalmazása volt.

Meglepően jó eredmények, egyéni rekordok születtek azoknál, akik korábban már vettek részt úszóversenyen, de az első megmérettetésükön indulók is kitűnően helyt álltak. A napot az összeszedettség és fegyelmezettség mellett a jó hangulat és nagy motiváció jellemezte, a gyerekek élménnyel, tapasztalattal és sok inspirációval térhettek haza

– fogalmazott Vattai András.

vehir.hu

További cikkek

Hosszútávú medencés úszó ob: Rasovszky nyert tíz kilométeren
Hosszútávú medencés úszó ob: Rasovszky nyert tíz kilométeren
Papírforma sikerek születtek pénteken az úszók hosszútávú medencés országos bajnokságán, a 10 kilométeres versenyszámban.
Nyíltvízi úszó Ek: Rasovszky negyedik Szardínián
Nyíltvízi úszó Ek: Rasovszky negyedik Szardínián
A Balaton Úszó Klub Veszprém olimpiai ezüstérmese, Rasovszky Kristóf negyedik lett a nyíltvízi úszó Európa Kupa-sorozat szombati, szardíniai állomásán.
Utolsónak be, elsőnek ki
Utolsónak be, elsőnek ki
A Balaton Úszó Klub olimpikonjának minden napja 4:50-kor kezdődik, 6 órakor már a medencében van, és átlagosan egy Veszprém-Balatonalmádi oda-vissza távot teljesít úszva minden edzésen. Rasovszky Kristóf, nyílt vízi úszó a tokiói olimpián szerzett ezüstérme után ismét edzésbe állt, miközben már készül az élsportolói karrier utáni életére is.
Rasovszky Kristóf harmadik lett Piombinóban
Rasovszky Kristóf harmadik lett Piombinóban
A Balaton Úszó Klub Veszprém versenyzője, Rasovszky Kristóf bronzérmesként végzett a FINA nyíltvízi úszó Európa-kupa sorozatának vasárnapi állomásán az olaszországi Piombinóban.
Rasovszky negyedik helyen végzett Barcelonában
Rasovszky negyedik helyen végzett Barcelonában
A Balaton Úszó Klub Veszprém olimpiai ezüstérmes klasszisa, Rasovszky Kristóf negyedik helyen zárt a nyíltvízi Európa-kupasorozat barcelonai állomásán.