2021. május 11.
//
Ferenc névnap

Elmarad a PSG-Szeged BL-mérkőzés

2021. március 2. 20:49
MTI
Elmarad a Paris Saint-Germain és a MOL-Pick Szeged csütörtökre tervezett mérkőzése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 14., utolsó fordulójában.

A szegedi klub honlapjának keddi rövid közleménye szerint az európai szövetség (EHF) kedden törölte a mérkőzést, a győzelemért járó két pontot pedig 10-0-s gólkülönbséggel a párizsi csapatnak ítélte.    

Az eset előzménye, hogy a MOL-Pick Szeged és a német Flensburg-Handewitt vasárnap délutánra tervezett találkozója is elmaradt, mert Juan Carlos Pastor szegedi vezetőedző megfertőződött a koronavírussal.    

Elmarad a Szeged és a Párizs újabb összecsapása - Fotó: MTI/Ujvári Sándor (archív)Elmarad a Szeged és a Párizs újabb összecsapása - Fotó: MTI/Ujvári Sándor (archív)

Csapata így hat győzelemmel és nyolc vereséggel zárt az A csoportban, és bár jelenleg a negyedik helyen áll, végső helyezése a csütörtöki mérkőzések eredményeitől függ.    

A Telekom Veszprém szerdán a HBC Nantes elleni, hazai mérkőzéssel zárja a csoportkört, és mivel biztosan második lesz, az A csoport hetedik helyezettjével találkozik a nyolcaddöntőben.

vehir.hu