2021. június 21.
//
Alajos névnap

Először kapott ki az idényben a VESC

2021. március 7. 12:29
A VESC női röplabdacsapata szoros küzdelemben maradt alul a Palota VSN otthonában szombaton az NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszásában.

Harmadik fordulójához érkezett hétvégén a női röplabda NB II mezőnye. A nyugati csoport felsőházában szereplő, a bajnokságban eddig hibátlan mérleget produkáló VESC a fővárosi Palota VSN vendége volt szombaton.

A házigazda kezdte jobban az összecsapást: a budapestiek az első szettet 25-19-re nyerték. Szokolikné Kalmár Judit csapata azonban fürgén rendezte sorait, a második szettet így könnyedén magukénak tudhatták a bakonyiak (17-25).

Szoros küzdelem után maradt alul a VESC (archív fénykép)Szoros küzdelem után maradt alul a VESC (archív fénykép)

A harmadik és a negyedik felvonásban roppant izgalmas játszma folyt: fej-fej mellett haladtak a felek, de a döntő pillanatokban a vendéglátók akarata érvényesült. A VESC szettek tekintetében végül 3-1-re alulmaradt; a veszprémiek első vereségüket jegyezték a kiírásban.

Női röplabda NB II Nyugati csoport felsőházi rájátszás, 3. forduló:
Palota VSN-VESC 3-1 (25-19, 17-25, 27-25, 25-22)
Budapest, Károly Róbert Szakközépiskola, zárt kapuk.

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
röplabda Női röplabda NB II, 2020/2021 helyosztó 2021. május 22. 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC PTE TTK 3-0
röplabda Női röplabda NB II, 2021/2021 osztályozó 2021. május 15. 16:00 Pécs, TTK Tornacsarnok PTE-PEAC VESC 0-3
röplabda Női röplabda NB II döntő, 2020/2021 2. 2021. május 8. 19:00 Budapest, Honvéd Csarnok Kispest SE VESC 3-1
előző események betöltése

További cikkek

Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Városunk női röplabdacsapata az osztályozón aratott kettős győzelmével kivívta a jogot a jövő évi, élvonalban való szereplésre. A klub ügyvezetőjétől, Szokolik Gergelytől lapunk megtudhatta, a VESC nem mondott le a lehetőségről: névadó szponzora és új otthona lesz a csapatnak, valamint együttműködési szerződés kialakításán is dolgoznak egy hazai alakulattal.
Feljutott a VESC az élvonalba!
Feljutott a VESC az élvonalba!
Miután a PTE elleni második osztályozó mérkőzést is 3-0-ra megnyerte a VESC, Szokolikné Kalmár Judit csapat kivívta a jogot, hogy jövőre az I. osztályú röplabda-bajnokságban szerepelhessen.
VESC: egyetlen lépés az NB I
VESC: egyetlen lépés az NB I
A VESC női röplabdacsapata tükörsima, 3-0-s diadalt aratott a PTE otthonában szombaton, egyúttal hatalmas lépést téve a jövő évi NB I-es szereplés irányába.
Várat még magára a VESC feljutása
Várat még magára a VESC feljutása
A női röplabda NB II-es döntőjének második mérkőzésén is alulmaradt a VESC a vendéglátó Kispest otthonában szombaton. A feljutás így egyelőre elmaradt, de nincs még minden veszve a veszprémiek számára.
VESC: vereség a döntő első meccsén
VESC: vereség a döntő első meccsén
A VESC női röplabdacsapata 3-0-ra alulmaradt a vendég Kispest alakulata ellen az NB II döntőjének vasárnapi, első felvonásán.