2021. szeptember 23.
//
Tekla névnap

Először kapott ki az idényben a VESC

2021. március 7. 12:29
A VESC női röplabdacsapata szoros küzdelemben maradt alul a Palota VSN otthonában szombaton az NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszásában.

Harmadik fordulójához érkezett hétvégén a női röplabda NB II mezőnye. A nyugati csoport felsőházában szereplő, a bajnokságban eddig hibátlan mérleget produkáló VESC a fővárosi Palota VSN vendége volt szombaton.

A házigazda kezdte jobban az összecsapást: a budapestiek az első szettet 25-19-re nyerték. Szokolikné Kalmár Judit csapata azonban fürgén rendezte sorait, a második szettet így könnyedén magukénak tudhatták a bakonyiak (17-25).

Szoros küzdelem után maradt alul a VESC (archív fénykép)Szoros küzdelem után maradt alul a VESC (archív fénykép)

A harmadik és a negyedik felvonásban roppant izgalmas játszma folyt: fej-fej mellett haladtak a felek, de a döntő pillanatokban a vendéglátók akarata érvényesült. A VESC szettek tekintetében végül 3-1-re alulmaradt; a veszprémiek első vereségüket jegyezték a kiírásban.

Női röplabda NB II Nyugati csoport felsőházi rájátszás, 3. forduló:
Palota VSN-VESC 3-1 (25-19, 17-25, 27-25, 25-22)
Budapest, Károly Róbert Szakközépiskola, zárt kapuk.

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
röplabda Női röplabda NB II, 2020/2021 helyosztó 2021. május 22. 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC PTE TTK 3-0
röplabda Női röplabda NB II, 2021/2021 osztályozó 2021. május 15. 16:00 Pécs, TTK Tornacsarnok PTE-PEAC VESC 0-3
röplabda Női röplabda NB II döntő, 2020/2021 2. 2021. május 8. 19:00 Budapest, Honvéd Csarnok Kispest SE VESC 3-1
előző események betöltése

További cikkek

Bizonyításra éhesek a veszprémi röplabdázónők
Bizonyításra éhesek a veszprémi röplabdázónők
A CoreComm-VESC Veszprém legmagasabban jegyzett női csapata lett azzal, hogy kivívta a röplabda élvonalban való szereplési jogot. Igaz, a bajnokság csak októberben kezdődik, de megkerestük Szokolikné Kalmár Judit vezetőedzőt, hogy állnak jelenleg a munkával.
Főtámogatóval kezdi meg az NB I-es idényt a VESC
Főtámogatóval kezdi meg az NB I-es idényt a VESC
A VESC női röplabdacsapata a CoreComm SI támogatásával vág neki az élvonal 2021/2021-es kiírásának. Szokolik Gergely ügyvezetőtől megtudhattuk, a csapat új otthona a Táncsics iskola tornacsarnoka lesz, játékosok tekintetében pedig öt lehetséges érkezővel lehet számolni.
Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Városunk női röplabdacsapata az osztályozón aratott kettős győzelmével kivívta a jogot a jövő évi, élvonalban való szereplésre. A klub ügyvezetőjétől, Szokolik Gergelytől lapunk megtudhatta, a VESC nem mondott le a lehetőségről: névadó szponzora és új otthona lesz a csapatnak, valamint együttműködési szerződés kialakításán is dolgoznak egy hazai alakulattal.
Feljutott a VESC az élvonalba!
Feljutott a VESC az élvonalba!
Miután a PTE elleni második osztályozó mérkőzést is 3-0-ra megnyerte a VESC, Szokolikné Kalmár Judit csapat kivívta a jogot, hogy jövőre az I. osztályú röplabda-bajnokságban szerepelhessen.
VESC: egyetlen lépés az NB I
VESC: egyetlen lépés az NB I
A VESC női röplabdacsapata tükörsima, 3-0-s diadalt aratott a PTE otthonában szombaton, egyúttal hatalmas lépést téve a jövő évi NB I-es szereplés irányába.