2021. május 6.
//
Ivett névnap

Három érmet szerzett a veszprémi úszótehetség

2021. március 18. 17:57
A 2012-es korosztályban érdekelt Straszewski Péter három érmet is begyűjtött a Székesfehérváron rendezett korosztályos úszóversenyen.

Március 13-án Székesfehérváron rendezték meg a 8-11 évesek korosztályos versenyét, melyen a Balaton Úszó Klub Veszprém csapata négy fővel vett részt.

Hidvéghy Hanna, Horváth Miklós, Pálmai András és Straszewski Péter kiválóan szerepelt a seregszemlén.

Nagyszerűen szerepelt a veszprémi csapat - Fotó: BÚKNagyszerűen szerepelt a veszprémi csapat - Fotó: BÚK

A 2012-es korosztályban érdekelt Straszewski Péter három érmet is begyűjtött: 50 m háton és 50 m gyorson ezüst-, 50 m mellen pedig bronzérmet szerzett.

Az úszókat Vattai András edző készítette fel a megmérettetésre.

vehir.hu

További cikkek

A Budapest-Bécs távolságot tempózva alapozott
A Budapest-Bécs távolságot tempózva alapozott
Hosszú Katinka nevelőedzője hozta fel, Rasovszky Kristóf mestere juttatná Eb-döntőbe Kalmár Ákost, a Balaton Úszó Klub Veszprém hosszútávúszó reménységét.
Kijelölték a magyar úszócsapatot az Eb-re és a tokiói olimpiára
Kijelölték a magyar úszócsapatot az Eb-re és a tokiói olimpiára
Elfogadta Sós Csaba kapitány javaslatait a Magyar Úszó Szövetség elnöksége: szerdán mind az olimpiai, mind az Európa-bajnoki csapatot jóváhagyta a testület. A Balaton Úszó Klub Veszprém két klasszisa, Rasovszky és Kalmár Ákos is ott van a keretben.
Rasovszky aranyéremmel ünnepelte születésnapját
Rasovszky aranyéremmel ünnepelte születésnapját
Kettős veszprémi siker született 800 méter gyorson az úszók olimpiai kvalifikációs országos bajnokságának szombati zárónapján: Rasovszky Kristóf mögött ugyanis klubtársa, Kalmár Ákos ért másodikként a célba.
Rasovszky újabb bronzérme
Rasovszky újabb bronzérme
A Balaton Úszó Klub Veszprém nyílt vízi klasszisa, Rasovszky Kristóf a szerdai 1500 méteren szerzett bronzérme után csütörtökön a 400 m gyors döntőjében is harmadikként ért célba a budapesti Duna Arénában zajló országos bajnokságon.
Úszó ob: két veszprémi a dobogón 1500 méteren
Úszó ob: két veszprémi a dobogón 1500 méteren
Kalmár Ákos ezüst-, Rasovszky Kristóf bronzérmet szerzett a budapesti Duna Arénában 1500 méteren az úszók országos bajnokságának szerdai versenynapján.