2021. június 13.
//
Antal, Anett névnap

Ajándék az oltóponton dolgozóknak

Ovádi Péter, országgyűlési képviselő a Csolnoky Ferenc Kórház oltópontján dolgozóknak vitt ajándékokat, hogy megköszönje a munkájukat.

A képviselő ajándékcsomagokat és a Veszprémi Állatkert, valamint a Sobri Jóska Élménykpark jóvoltából belépőket ajándékozott az egészségügyi dolgozóknak, valamint a honvédség, a rendőrség és a biztonsági szolgálat munkatársainak a kórházban végzett munkájukért. Külön meglepetésként Horváth Ferenc Károlyné ápolási igazgató asszonyt egy Herendi Porcelánnal lepte meg, akinek szintén megköszönte, áldozatos munkáját.

A képviselő a közösségi médiában úgy fogalmazott, igazi csapat munka eredménye az, hogy a lakosság oltása gyorsan és problémamentesen zajlik. Külön megköszönte a Petőfi Színház művészeinek is a segítséget, hiszen mindamellett, hogy besegítenek az adminisztratív feladatokba, műsorral is kedveskednek a kórház kollégáinak, valamint az oltásra várakozóknak.

Nemrég a kormánymegbízott nyilatkozta, hogy Veszprém megyében már minden engyedik ember be lett oltva, várhatóan pedig a jövő hét közepén országos szinten elérjük a 3,5 millió beoltottat, ami az újabb enyhítések kulcsa lesz.

vehir.hu

További cikkek

Költözik a várból az érseki hivatal
Költözik a várból az érseki hivatal
Az első látványos szakaszához érkezett a veszprémi vár történelmi megújulása. Hosszas előkészületek után az Érseki Hivatal ideiglenesen a Boldog Gizella Szemináriumba költözik.
Stockfotókból festmények
Stockfotókból festmények
A fotóhasználat és a festészet a nemzetközi trendben régóta „cool”, a stílusnak nagymesterei és szórakoztatóipari szakmunkásai a mai napig alkotnak. Szombat délelőtt egy hazai művész festményeiből nyílt kiállítás a Művészetek Házában.
A Kossuth iskola is gazdagodott egy focipályával
A Kossuth iskola is gazdagodott egy focipályával
A Jendrassik és a Báthory után immár a Kossuth Lajos Általános Iskolában is műfüves focipályán sportolhatnak a gyermekek: utóbbi intézményben pénteken adták át a pályát. A beruházás az MLSZ Veszprém megyei igazgatósága és a helyi önkormányzat összefogásával jöhetett létre.
Új MAN csuklós buszok kezdik meg szolgálatukat Veszprém megyében
Új MAN csuklós buszok kezdik meg szolgálatukat Veszprém megyében
Az öt busznak köszönhetően teljesen megújul a Veszprém megyei helyközi csuklósbusz-állomány, így éves szinten közel 3,6 millió utas számára biztosít kényelmesebb utazást.
Zenés utcai felvonulással és előadásokkal indult a Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Zenés utcai felvonulással és előadásokkal indult a Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Az egykor Veszprémi Petőfi Színházban is alkotó színész-rendezőről elnevezett fesztivál város-szerte zajlik vasárnap estig.