Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C

Horváth Gabriella továbbra is az EHF vezetőségében

2021. április 23. 17:03 // Forrás: MTI
Horváth Gabriella az Európai Kézilabda Szövetség végrehajtó bizottságának tagja maradt a Bécsben zajló kongresszus pénteki döntése értelmében.

A magyar szövetség közösségi oldalának beszámolója szerint az MKSZ főtitkárát megválasztották az EHF strandkézilabda bizottságának elnökévé.    

Korábban egy cikluson keresztül már tagja lehettem a strandkézilabda bizottságnak, majd 2016 óta a végrehajtó bizottságban dolgozhattam, most pedig nagy örömömre visszatérek a strand-szakághoz is, és a strandkézilabda-testület elnöki munkája mellett folytathatom munkámat a vezetőségben, ami külön öröm számomra

- hangsúlyozta Horváth Gabriella a magyar szövetség hírlevelében.

Fotó: MKSZFotó: MKSZ

Hozzátette, a strandbizottság élén a norvég Ole Jörstadot követi, aki hosszú évekig vezette a testületet, és az ő idején óriásit fejlődött a szakág, ő pedig ezt a munkát szeretné folytatni.

A végrehajtó bizottságban megmaradó tagság a teljes magyar kézilabda dicsérete, folyamatosan tapasztalom, milyen pozitív Magyarország megítélése az EHF-ben és a tagországokban. Azon dolgozunk a következő években is, hogy mind jobban segítsük a sportág fejlesztését, és ezen belül a magyar csapatokat

- fogalmazott a sportdiplomata.    

Az EHF elnöke további négy évre az osztrák Michael Wiederer, aki 2016 novembere óta tölti be a tisztséget, és ezúttal nem volt ellenjelöltje.

A szombaton záruló kongresszuson a küldöttek 53 pozíció betöltéséről szavaznak, ezekre 38 tagszövetség részéről összesen 139 jelölés érkezett.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.