Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A parlamentbe vezetné pártját Varga-Damm

2021. május 29. 13:35
A Reformerek Pártjának céljairól beszélt szombati sajtótájékoztatóján Varga-Damm Andrea, a párt alapítója.

Varga-Damm elmondta: eleddig hiányzott a politikai palettáról az a párt, amelyik nem áll be a közpénzfosztogatók és a mutyiközösségek közé. Kijelentette: Magyarország nem áll jól; az idősekkel szemben méltatlan, hogy vannak, akik a létminimumnál is kevesebb nyugdíjat kapnak; a fiatalokat pedig nem lehet itthon tartani, amíg nem látják azt, hogy a politika értük dolgozik és mindent megtesz azért, hogy minél jobb körülményeket és lehetőségeket tegyen elérhetővé nekik. 

Az ország problémáira példaként az egészségügyet hozta fel, ami szerinte elsősorban azért szenved, mert rosszul szervezték meg, logisztikai átrendezésre szorul - ez azonban nem érdeke azoknak, akik sokat keresnek az adófizetők által összeadott pénzből. A Reformerek nem átideologizált politikai tettekre készülnek, hanem rámutatnának a problémákra és kijavítanák azokat. Varga-Damm szerint olyan közösséget szerveznek, ahol nem váltják aprópénzre a választóik bizalmát, és megmutatják: a Fideszen és a baloldalon kívül is van élet. 

A jövő évi országgyűlési választással kapcsolatban kijelentette: céljuk a parlamenti küszöb átlépése. Ehhez 106 egyéni jelölt állítására készülnek, noha azt is megjegyezte, hogy ahol reális esélyét látják annak, hogy az ellenzéki összefogás jelöltje megverje a Fideszt, ott inkább nem szállnak harcba. Megígérte, hogy olyan jelöltek indulását támogatják majd, akik nem a  politikából élnek, hanem elismert szakemberek a maguk szakterületén. 

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Hétvégén a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei és Porga Gyula, polgármester is néhány óra alatt gyűjtötte össze az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges támogató aláírásokat. Sőt, volt olyan városrész, ahol a szükséges mennyiség háromszorosa is összejött egy délelőtt alatt. Hétfő délelőtt a jobboldali jelöltek a kampány első napjainak tapasztalatairól tartottak sajtótájékoztatót a Városháza előtt. tegnap 16:29 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.