Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 20. Illés
Veszprém
21°C
2024. július 20. Illés
Veszprém
21°C

Pénteken rendezik meg a Bérletek éjszakáját

2021. június 3. 11:51
Kedvezményes bérletvásárlással és Balázs Fecó korszakát idéző könnyűzenei esttel várja az érdeklődőket, nézőket péntek este a Veszprémi Petőfi Színház.

Péntek este fél tíztől a színház előtti téren két átvevőponton lehet kedvezményes áron bérleteket vásárolni. Az est során Balázs Fecó korszakát megidéző könnyűzenei szórakoztató zenés műsorral, kvízjátékokkal, vetélkedőkkel és szabadtéri büfével várja közönségét a színház. A jelenlegi kormányrendelet értelmében korlátozott számban, 500 főig tudják fogadni a vendégeket. 

Az est fénypontja az Amit nem mondhattunk el… című Balázs Fecó emlékest lesz, melyet a színházteremben rendeznek meg, melyre jegyeket online, a jegyirodában és a Kossuth utcai pavilonban lehet vásárolni. 

A Veszprémi Petőfi Színház jövő hétvégére is nagyszabású programsorozattal készül: június 11. és 13. között rendezik meg a Rátonyi Róbert Operettfesztivált – ennek előadásai ingyenesek, de a korlátozott férőhelyek miatt a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit telefonon, a jegyirodában vagy a Kossuth utcai pavilonban lehet megtenni. 

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.