2021. november 28.
//
Stefánia névnap

Pénteken rendezik meg a Bérletek éjszakáját

2021. június 3. 10:51
Kedvezményes bérletvásárlással és Balázs Fecó korszakát idéző könnyűzenei esttel várja az érdeklődőket, nézőket péntek este a Veszprémi Petőfi Színház.

Péntek este fél tíztől a színház előtti téren két átvevőponton lehet kedvezményes áron bérleteket vásárolni. Az est során Balázs Fecó korszakát megidéző könnyűzenei szórakoztató zenés műsorral, kvízjátékokkal, vetélkedőkkel és szabadtéri büfével várja közönségét a színház. A jelenlegi kormányrendelet értelmében korlátozott számban, 500 főig tudják fogadni a vendégeket. 

Az est fénypontja az Amit nem mondhattunk el… című Balázs Fecó emlékest lesz, melyet a színházteremben rendeznek meg, melyre jegyeket online, a jegyirodában és a Kossuth utcai pavilonban lehet vásárolni. 

A Veszprémi Petőfi Színház jövő hétvégére is nagyszabású programsorozattal készül: június 11. és 13. között rendezik meg a Rátonyi Róbert Operettfesztivált – ennek előadásai ingyenesek, de a korlátozott férőhelyek miatt a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit telefonon, a jegyirodában vagy a Kossuth utcai pavilonban lehet megtenni. 

 

vehir.hu

További cikkek

A két Lotti története a Petőfi Színház színpadán
A két Lotti története a Petőfi Színház színpadán
A Veszprémi Petőfi Színház vasárnap mutatja be az Erich KÄstner regényéből íródott történet színpadi változatát, A két Lottit.
Shakespeare bemutatóval folytatja az évadot a Petőfi Színház
Shakespeare bemutatóval folytatja az évadot a Petőfi Színház
November 19-én mutatja be Shakespeare Ahogy tetszik című drámáját a Veszprémi Petőfi Színház, melyet a teátrum igazgatója, Oberfrank Pál rendezett, a főszerepben pedig Horváth Csengét és Szederjesi Teodórát láthatjuk. A bemutató előtt őket kérdeztük a munkafolyamatról.
Jön a HÍD – Vajdasági Alkotók Veszprémben
Jön a HÍD – Vajdasági Alkotók Veszprémben
Vajdasági alkotók érkeznek a királynék városába november 19. és 21. között. Az eseményről kedd délután sajtótájékoztatón számoltak be a Hangvilla kávézójában.
Egyedülálló színházi kísérletre készül a Pannon Várszínház
Egyedülálló színházi kísérletre készül a Pannon Várszínház
November 26-án debütál a Pannon Várszínház legújabb, DEkaMerON című előadása, mely jobbára csak címében idézi meg Boccaccio novellagyűjteményét: a darab különleges kísérlet lesz tíz elveszett ember összehozására.
Veszprém sztárját keresik
Veszprém sztárját keresik
Énekes-táncos tehetségkutatót szerveznek Veszprém megyei fiataloknak – november 10-ig lehet jelentkezni.