2021. június 13.
//
Antal, Anett névnap

Félmeztelen emberek Veszprém utcáin

2021. június 7. 4:00
Ha itt a nyár, ugye komám?

Szeretném előre leszögezni, hogy semmiféle rossz szándék nincs bennem a cikkel kapcsolatban, amit rövidesen olvashatnak. A fénykép, amelyet elhelyeztem az anyagban, egy férfi olvasonktól származik. Az úriember a napokban megkeresett, miért nem foglalkozom azzal az „undorító ténnyel”, hogy a nyár beköszöntével városunkban mindenfelé „kutyacsöcsű, csüngőhasú” pasasok császkálnak haláli nyugalommal megáldva.

Én egy kicsit megfordítanám a kérdést: az már cseppet sem zavaró, amikor a közösségi hálókon tizen-, huszonéves helyi hölgyek mutogatják mondjuk a popsijukat? Na ugye! Hölgyek tekintetében az online térben való nyilvános félmeztelenkedés már az identitás részévé vált; lehet vele sok likeot, követőt szerezni, amiért a portálok még fizetni is hajlandóak. Viszont amíg egy bizonyos határon belül sikerül maradni, senki nem szólhat.

Olvasónk szerint felháborító, hogy a nyári idő beköszöntével napi szinten lehet találkozni félmeztelen férfiakkal. Véleményem szerint sokkal nagyobb problémák is körülvesznek bennünket, amelyekkel foglalkoznunk kellene.Olvasónk szerint felháborító, hogy a nyári idő beköszöntével napi szinten lehet találkozni félmeztelen férfiakkal. Véleményem szerint sokkal nagyobb problémák is körülvesznek bennünket, amelyekkel foglalkoznunk kellene.

Törvénybe ugyanis nem ütközik a póló levétele. Amíg az említett férfiak nem kezdenek szatírkodásba, nem kötnek bele senkibe, csak sétálnak a nagy melegben és mondjuk a fárasztó napi munka után már nehezen bírják a napsütést, nyugodtan megtehetik; nem követnek el közerkölcs, vagy közszemérem sértést. Ahogy a hölgyek is megvillanthatják dekoltázsuk egy részét a világhálón: csak a bimbó maradjon a kosárban!

Tanulság: mindenki foglalkozzon kicsit többet önmagával.

Simon Dani

További cikkek

5+1 filmpremier, amire érdemes lesz nyáron jegyet váltani
5+1 filmpremier, amire érdemes lesz nyáron jegyet váltani
Úgy tűnik véget ért a premier dátumok csúszásáról gyártott hírek korszaka. Egyre több és több új film fog érkezni heteken belül, már csak védettségi igazolványt kell mindenkinek beszereznie, hogy élvezhesse is őket. Összegyűjtöttünk 5+1 premiert, amelyekre érdemes lesz jegyet váltani a nyáron.
A minimalizmus nehezen működőképes, ha tényleg élünk is a lakásunkban
A minimalizmus nehezen működőképes, ha tényleg élünk is a lakásunkban
Dobj ki minden olyan tárgyat, ami nem okoz neked örömöt! Az elmúlt években népszerűvé vált minimalista lakberendezés egyik kulcsmondata ez, amivel szemben kezd kibontakozni az ellenállás a belső dizájnban. A cluttercore stílus egyfajta lakberendezési barokk a világi puritanizmussal szemben: ahelyett, hogy kidobnád a kacatjaidat, inkább tedd ki őket a kirakatba!
Enne lisztkukac-burgert? Az unióban hivatalosan is élelmiszer a rovar lárvája
Enne lisztkukac-burgert? Az unióban hivatalosan is élelmiszer a rovar lárvája
Egy május eleji döntés értelmében a lisztkukac lárváját élelmiszerként is forgalomba lehet hozni az Európai Unió területén. Jobb, ha hozzászokunk a rovarevés gondolatához!
Fehér tálca és sárga csillag
Fehér tálca és sárga csillag
Heves indulatok mellett óriási logikai zsákutcákba futott bele néhány kommentelő, akik a védettségi igazolvánnyal rendelkező, és nem rendelkező emberek megkülönböztetését mosták össze a történelem egyik legsötétebb korszakával. Belefér-e a szólásszabadságba mindez? Az írás nem tudósítás, nem elemző cikk, csupán a szerző véleménycikke.
Hollywood nyomában Magyarországon
Hollywood nyomában Magyarországon
Vörös veréb, Fekete özvegy, Vaják. Csak néhány azok közül a hollywoodi produkciók közül, amelyeket részben vagy egészben kis hazánkban forgattak. Az elmúlt években Magyarország egyre népszerűbb lett a filmesek körében, a mozgókép és az utazás szerelmeseinek pedig izgalmas felfedezést jelenthet felkeresni a forgatási helyszíneket.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.