2022. december 2.
//
Melinda névnap

Rengeteg sportágat kipróbálhatnak a gyermekek

2021. szeptember 7. 10:53
Szívesen beszélgetne gyermeke a világbajnok, olimpiai ezüstérmes nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Ha igen, akkor megteheti a szombati nap folyamán az egykori Vasas pályán.

A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete idén is megrendezi a Fiatalok Napját az egészség és a kultúra jegyében szombaton az Erdész utcai sportkomplexumban.

Abszolút érdemes lesz kényelmes ruhát húzni és kilátogatni a sportágválasztóra, hiszen a gyerekek amerikai katonákkal is találkozhatnak és izgalmasabbnál izgalmasabb sportokkal ismerkedhetnek meg.

Néhány példát említve a futsal, atlétika és kézilabda mellett airsoft és baranta is lesz a porondon.

Arról nem is beszélve, hogy akik a kipróbált sportfajták után a kapott gyűjtőfüzetbe rögzítik az állomásokat, a nap végén a veszprémi Decathlon felajánlásából igazán értékes ajándékokat nyerhetnek:

a fődíj egy professzionális roller lesz!

Gyermekének lehetősége nyílik majd találkozni és beszélgetni a világbajnok, olimpiai ezüstérmes nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóf mellett több sikeres sportolóval, olimpikonnal is.

A programok mellett bemutatók is lesznek, fellépők is szórakoztatják majd a kilátogatókat. A nap végéhez közeledve pedig Ricsix bűvész gondoskodik majd mutatványaival a jókedvről.

A legnagyobb attrakció pedig délután várható, hiszen a BSW élő koncertet ad a jelenlévőknek!

A belépés, mint minden évben ingyenes! A szervezők a fiatalok mellett mindenkit nagy szeretettel várnak!


Sportágválasztó a Fiatalok Napján!

Időpont: Szeptember 11., szombat 10-16 óráig 
Helyszín: Veszprém, Erdész utca 1. (Vasas pálya)

Simon Dani

További cikkek

Kezdődhet a bemelegítés az újévi fogadalmakhoz, elkészült a Séd-völgyi futókör
Kezdődhet a bemelegítés az újévi fogadalmakhoz, elkészült a Séd-völgyi futókör
Veszprém egyik legszebb természeti környezete eddig is sok futót vonzott, mostantól kezdve viszont kényelmesebb körülmények között mozoghatnak a sportolni vágyók a kedden átadott közel egy kilométeres rekortán pályán.
Közösségi rekreációs programok a Séd-völgyben
Közösségi rekreációs programok a Séd-völgyben
Négy alkalommal rendeznek a Séd-völgyben elkészült új futókörhöz kapcsolódóan közösségi rekreációs programokat november és december hónapokban, helyi általános iskolák és a lakosság bevonásával.
Veszprém lett a legbringásabb megye
Veszprém lett a legbringásabb megye
Véget ért a másfél hónapos küzdelem, ami a 19 megye kerékpárosai között zajlott, végül pedig Veszprém megye bringásai teljesítettek a legjobban. A helyi amatőr sportolók teljesítményének köszönhetően hamarosan egy új fedett kerékpártárolóval gazdagodik Veszprém.
Villámtorna a legkisebbeknek
Villámtorna a legkisebbeknek
A veszprémi kézilabda alapítvány, a DEVM négycsapatos villámtornát rendez 10 éves gyermekeknek szombaton a Tüzér utcai sportcsarnokban. A hazaiakon kívül Várpalota, Alsóörs és Szentkirályszabadja csapata méri össze tudását körmérkőzéses formában.
Körbefutották a lakótelepet
Körbefutották a lakótelepet
Először rendezett futóversenyt a Március 15. utcában az Agóra és a VEDAC szombaton.