Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Matt, mégis élénk festék? Lehetséges!

2021. szeptember 20. 9:43

Gondoltad volna, hogy egy matt festék is kelthet igazán vibráló, izgalmas hatást? Pedig így van. Ha eddig nem találtad a megfelelő terméket ötleteid megvalósításához, akkor ne keress tovább. Van számodra egy tuti biztos megoldásunk.

A matt az új “kis fekete”, amit mindenkinek ki kell próbálnia

És hogy miért nem kell tovább keresned? A La Pajarita matt termékcsaládot olyan különleges színvilág jellemzi, mely nemcsak élettel teli, de modern és elegáns is egyben. Mindez pedig megkoronázva a matt felület karakterességével. 

Igaz ugyan, hogy a kopottas, vintage stílust nem mindenki érzi magáénak, illetve az otthonába passzolónak, azonban pontosan ezért megfelelő választás a matt festék. Hiszen egy élénkebb színt választva bármelyik megunt bútorunkat mai divatúvá vagy akár retróvá “varázsolhatjuk”. 

Egyszerűbb a folyamat, mint gondolnád

Nem gondoltad volna, igaz? Hiszen első hallásra a bútorfelújítás hosszú és fáradtságos munkának hangzik. Pedig ez nem így van. Régi, felújítást igénylő bútoraidtól egyáltalán nem kell megválnod, sőt. Minden szaktudás és megerőltetés nélkül változtathatod át te magad is, hogy aztán lakásod vadiúj díszévé váljanak, amelyek mindenkit lenyűgöznek majd.

Miután kiválasztottad az ízlésedhez és az otthonodhoz leginkább passzoló matt festéket, ha úgy gondolod, tetszés szerint hígítsd fel egy kicsit. Ezután minden alapozás nélkül akár már neki is állhatsz a munkának. Használhatsz hengert vagy ecsetet, esetleg a festéket kellőképpen felhígítva festékszórót is. A rendkívül gyors száradás után a végeredmény egy időtálló és kivételes felület lesz. A még biztosabb hatás érdekében pedig használhatsz La Pajarita ultra matt lakkot is. 

A bútoraid új élete lesz az új hobbid

A bútoraid felújításával, az új stílus kialakításával nemcsak a környezetedet teheted egyedivé és nem mindennapivá, de a pénztárcádat is megkímélheted. Nem is kicsit. A ma kapható designer bútorok ugyanis elég borsos áron kaphatóak, de neked ez nem okozhat problémát. A saját kezűleg átfestett bútoraidhoz hasonló ugyanis senki másnak nem lesz. 

Ha eddig bizonytalan voltál, ne habozz, vágj bele mihamarabb. A La Pajarita festékek rendkívül minőségi, egyenesen Spanyolországból érkező, környezetbarát termékek, melyek tökéletes társaid lesznek a felújításban, lakberendezésben, dekorálásban egyaránt. Új hobbid ráadásul kikapcsol és szórakoztat egyszerre, nem beszélve arról, hogy tele leszel kreativitással és új, bámulatos ötletekkel.

Mentsd meg régi bútoraidat, vagy ajándékozd meg a környezetedben élőket egyedi, személyre szabott ajándékaiddal. A Birdo Shopban pedig mindent megtalálsz, amit a fantáziád csak “megkíván”. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.