2021. december 6.
//
Miklós névnap

Matt, mégis élénk festék? Lehetséges!

2021. szeptember 20. 8:43

Gondoltad volna, hogy egy matt festék is kelthet igazán vibráló, izgalmas hatást? Pedig így van. Ha eddig nem találtad a megfelelő terméket ötleteid megvalósításához, akkor ne keress tovább. Van számodra egy tuti biztos megoldásunk.

A matt az új “kis fekete”, amit mindenkinek ki kell próbálnia

És hogy miért nem kell tovább keresned? A La Pajarita matt termékcsaládot olyan különleges színvilág jellemzi, mely nemcsak élettel teli, de modern és elegáns is egyben. Mindez pedig megkoronázva a matt felület karakterességével. 

Igaz ugyan, hogy a kopottas, vintage stílust nem mindenki érzi magáénak, illetve az otthonába passzolónak, azonban pontosan ezért megfelelő választás a matt festék. Hiszen egy élénkebb színt választva bármelyik megunt bútorunkat mai divatúvá vagy akár retróvá “varázsolhatjuk”. 

Egyszerűbb a folyamat, mint gondolnád

Nem gondoltad volna, igaz? Hiszen első hallásra a bútorfelújítás hosszú és fáradtságos munkának hangzik. Pedig ez nem így van. Régi, felújítást igénylő bútoraidtól egyáltalán nem kell megválnod, sőt. Minden szaktudás és megerőltetés nélkül változtathatod át te magad is, hogy aztán lakásod vadiúj díszévé váljanak, amelyek mindenkit lenyűgöznek majd.

Miután kiválasztottad az ízlésedhez és az otthonodhoz leginkább passzoló matt festéket, ha úgy gondolod, tetszés szerint hígítsd fel egy kicsit. Ezután minden alapozás nélkül akár már neki is állhatsz a munkának. Használhatsz hengert vagy ecsetet, esetleg a festéket kellőképpen felhígítva festékszórót is. A rendkívül gyors száradás után a végeredmény egy időtálló és kivételes felület lesz. A még biztosabb hatás érdekében pedig használhatsz La Pajarita ultra matt lakkot is. 

A bútoraid új élete lesz az új hobbid

A bútoraid felújításával, az új stílus kialakításával nemcsak a környezetedet teheted egyedivé és nem mindennapivá, de a pénztárcádat is megkímélheted. Nem is kicsit. A ma kapható designer bútorok ugyanis elég borsos áron kaphatóak, de neked ez nem okozhat problémát. A saját kezűleg átfestett bútoraidhoz hasonló ugyanis senki másnak nem lesz. 

Ha eddig bizonytalan voltál, ne habozz, vágj bele mihamarabb. A La Pajarita festékek rendkívül minőségi, egyenesen Spanyolországból érkező, környezetbarát termékek, melyek tökéletes társaid lesznek a felújításban, lakberendezésben, dekorálásban egyaránt. Új hobbid ráadásul kikapcsol és szórakoztat egyszerre, nem beszélve arról, hogy tele leszel kreativitással és új, bámulatos ötletekkel.

Mentsd meg régi bútoraidat, vagy ajándékozd meg a környezetedben élőket egyedi, személyre szabott ajándékaiddal. A Birdo Shopban pedig mindent megtalálsz, amit a fantáziád csak “megkíván”. 
 

vehir.hu

További cikkek

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket – Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá
A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket – Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá
Egy átfogó kutatás részeként, szakemberek játékos pszichológiai próbatétel formájában úgynevezett kontrollszimulátort hoztak létre, ahol a pandémia időszakában is megtapasztalt válsághelyzet bizonytalanságainak hatásait szemléltetik, illetve elemzik. A kontrollszimulátorban eddig több mint 130 fő vett részt, az összetett kutatási eredmények pedig új munkaszervezési modellek kialakulását jelzik előre, amikben a munkavállalói személyiségtípusok is helyet kaphatnak.
Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek – Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt
„e-ULTIMATE” a neve annak az 13 európai városra kiterjedő projektnek, amelynek keretében az elektromos buszok különböző töltési és működtetési módszereit tesztelik és hasonlítják össze napi működtetésük költségeit a dízel buszok költségeivel. A program keretében november elejétől utazhatnak a zalaegerszegi utasok a magyar tervezésű és Székesfehérváron gyártott Ikarus 120e elektromos buszon. Az eddig gyűjtött és elemzésre került első körös adatok egyértelműen azt mutatják, hogy az elektromos buszok minden tekintetben jobban teljesítenek dízel társaiknál.
Miért fontos a promóciós ajándék?
Miért fontos a promóciós ajándék?
Közel a századik plazmaadáshoz
Közel a századik plazmaadáshoz
A veszprémi Plazma Centerben vannak olyan plazmaadók is, akik már közelítenek a századik plazmaadáshoz. A center legutóbb nekik szervezett tematikus napot, mi pedig kíváncsian megkérdeztük őket, miért választották a jótékonyság ezen formáját és milyen tapasztalataik vannak.
Így lehetséges 2022 januárjától a beruházási támogatások számviteli elszámolása
Így lehetséges 2022 januárjától a beruházási támogatások számviteli elszámolása