Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pigniczki Krisztina lett a magyar női kézilabda-válogatott másodedzője

2021. szeptember 21. 15:42 // Forrás: MTI
Pigniczki Krisztina lett a magyar női kézilabda-válogatott másodedzője, az augusztus 31-én kinevezett Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány segítője.

A magyar szövetség (MKSZ) keddi tájékoztatása szerint a nemzeti csapat kapusedzője Duleba Norbert, erőnléti edzője Holanek Zoltán lesz, akit a háttérben Juhász István is segít az MKSZ sporttudományos stábjával. A válogatott egészségügyi stábja változatlan marad, a technikai vezetői teendőket pedig a korábbi válogatott játékos, Pásztor Zsófia látja el.

Fotó: MKSZFotó: MKSZ

A kapitány és Pigniczki Krisztina a női juniorválogatottnál már sikerrel dolgoztak együtt, elég, ha csak a 2018-as U20-as világbajnoki aranyérmet vagy az egy évvel későbbi U19-es Eb-elsőséget említjük

- mondta Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke.

A szakmai stáb októberben találkozik először a kerettel, a csapat 6-án az Érd Arénában a portugálok, 10-én Nagytapolcsányban (Topolcany) pedig a szlovákok ellen lép pályára Eb-selejtezőn, majd a novemberi vb-felkészülést követően Spanyolországban szerepel a világbajnokságon.

vehir.hu
további cikkek
Párizs 2024: Szöllősi-Zácsik a női kézilabda-válogatott keretében Párizs 2024 Párizs 2024: Szöllősi-Zácsik a női kézilabda-válogatott keretében Szöllősi-Zácsik Szandra, a bajnok Ferencváros átlövője is bekerült a párizsi olimpiára készülő magyar női kézilabda-válogatott keretébe. 2024. május 29. 15:46 Párizs 2024: Győrben játszik felkészülési meccset a férfi és női kéziválogatott Párizs 2024 Párizs 2024: Győrben játszik felkészülési meccset a férfi és női kéziválogatott Július 13-án Győrben játszik páros felkészülési mérkőzést a férfi és női magyar kézilabda-válogatott, amely a párizsi olimpia előtt még a németekkel is megmérkőzik idegenben, illetve a férfiak Japánnal találkoznak barátságos összecsapáson. 2024. május 21. 14:09 Ilyés Ferenc: a magyar kézilabda teljes fegyverzetben készen áll Párizsra Párizs 2024 Ilyés Ferenc: a magyar kézilabda teljes fegyverzetben készen áll Párizsra A magyar kézilabda teljes fegyverzetben készen áll Párizsra - jelentette ki a nyári olimpia kapcsán Ilyés Ferenc, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke a szervezet pénteki küldöttgyűlésén. 2024. május 17. 15:30 Kézilabda olimpiai felkészülés: kettős német-magyar meccs Stuttgartban Párizs 2024 Kézilabda olimpiai felkészülés: kettős német-magyar meccs Stuttgartban Július 19-én a párizsi olimpiára készülő magyar férfi és női kézilabda-válogatott is felkészülési mérkőzést játszik Németországgal, Stuttgartban. 2024. május 14. 10:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.