2023. május 28.
//
Emil, Csanád névnap

Felajánlásokkal segített egy cég a helyi állatvédőknek

2021. október 14. 11:16
A Ring-Autó Kft. a Vackoló Állatvédő Egyesületnek gyűjtött adományokat.

Az idén negyedszázados Ring Autó Kft. macskaeledelekkel kutyatápokkal, lepedőkkel, eszközökkel és egy kutyaházzal is támogatta a Vackoló Állatvédő Egyesületet. Az adományok a cégtől, a munkatársaiktól és ügyfeleiktől származnak.

-A Ring-Autó Kft. célja a felajánlással egyrészt, hogy megmutassa ügyfeleinek, partnereinek, mikrokörnyezetének, hogy milyen sokszínű, illetve példamutatásával részt kíván venni a társadalom formálásában, másrészt szeretne az állatvédelem mellé állni– mondta a szerdai adomány-átadón Molnár Judit cégvezető. Kiemelte, nem egyszeri alkalomról van szó, az állatvédő egyesületet hosszútávon kívánják támogatni.

Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos, országgyűlési képviselő az átadón a felelős állattartás fontosságát emelte ki. Mint mondta, nem mindenkinek való, hogy társállatot tartson, ám aki mégis így tesz, felelősséggel tartozik érte. Úgy látja, a cég amellett, hogy példát mutat, az adományozással ráirányítja a figyelmet a közös felelősség fontosságára.

Sándor Katalin, Molnár Judit és Ovádi Péter.Sándor Katalin, Molnár Judit és Ovádi Péter.

Sándor Katalin, a Vackoló Állatvédő Egyesület önkéntese az mondta, örülnek a hasznos felajánlásoknak, hisz ezzel a menhelyükön lévő közel 200 állaton tudnak segíteni.

Ge. Á.
Kovács Bálint

További cikkek

400 kiló állateledelt gyűjtöttek össze a Cholnokyn
400 kiló állateledelt gyűjtöttek össze a Cholnokyn
A Cholnoky lakótelepen összegyűjtött adományokat adtak át szerda reggel a Vackoló Egyesület telephelyén.
Hótengerben futottak egy nemes célért
Hótengerben futottak egy nemes célért
Több mint négyszázezer forint gyűlt össze annak a százötven futónak a nevezéséből, akik hétvégén részt vettek a Veszprémi Mikulás Futáson. A rendező Városi Nyilvánosságért Alapítvány a teljes befolyt összeget a Vackoló Állatvédő Egyesületnek ajánlotta, amely éves szinten több mint félezer elárvult állatnak segít az otthonteremtésben.
Gazdára váró állatokon segített a Plazma Center
Gazdára váró állatokon segített a Plazma Center
Folytatta karitatív tevékenységét a veszprémi Plazma Center. Az Állatok Világnapja alkalmából a Vackoló Állatvédő Egyesületnek vittek adományokat 100 ezer forint értékben, ezzel is támogatva a menhely munkáját. Videónkban mutatjuk a megható pillanatokat.
Egyszerre jelent meg az állatvédelem az oktatásban és a gyakorlatban
Egyszerre jelent meg az állatvédelem az oktatásban és a gyakorlatban
Egy furgonnyi állateledelt gyűjtöttek össze a Deák Ferenc Általános Iskola diákjai és pedagógusai, amit szombat délelőtt adtak át a Vackoló állatmenhely részére. Az iskolában a gyűjtés mellett egy kiállítást is rendeztek az állatvédelemmel kapcsolatos nevelés jegyében.
Elaltatás nincs, a reménytelenek is maradnak
Elaltatás nincs, a reménytelenek is maradnak
Három veszprémi állatvédő szervezet három külön irányvonalat képviselve éjt nappallá téve dolgozik azért, hogy a bántalmazott vagy utcára kitett állatok új esélyt kaphassanak az életre.