2021. november 30.
//
András, Andor névnap

Hosszabbított a Füred válogatott kapusa

A Balatonfüredi KSE remek formában lévő kapusa, Andó Arián három évvel meghosszabbította 2022 júniusában lejáró szerződését.

Andó Arián 2015 nyarán igazolt a füredi utánpótlásba. Rohamléptekkel járta végig a „szamárlétrát”. Már ifistaként első számú kapusa lett a Balatonfüred felnőtt NB I/B-ben játszó junior együttesének és nem kellett sokat várnia az NB I-es bemutatkozásra sem – emlékeztett közleményében a füredi klub.

Kis Ákos szakmai igazgató és Andó Arián - Fotó: BKSEKis Ákos szakmai igazgató és Andó Arián - Fotó: BKSE

Kiemelik: a hálóőr tagja volt valamennyi korosztályos válogatott keretnek, majd következett a felnőtt „B” keret. Többször is meghívást kapott a magyar válogatott összetartásaira. Harmadik számú kapusként bevetésre készen állt felnőtt világversenyen is.

Mint írják, tavaszi sérülése után, idén ősszel egyre jobb formába került, stabilan őrzi a fürediek kapuját és a legjobb úton halad, hogy a közeljövő meghatározó magyar kapusa legyen.

vehir.hu

További cikkek

Fennállásának legsikeresebb félévét zárja a VPSE
Fennállásának legsikeresebb félévét zárja a VPSE
A Veszprém Pannon SE immár biztos éllovasként zárja a női kézilabda NB II idei kiírásának őszi szezonját. Ha a bakonyi kézilabdázó hölgyek vasárnap a vendég Ajka csapatát is két vállra fektetik, hibátlan mutatóval térhetnek karácsonyi pihenőre.
Merész célnak tűnik a vb-negyeddöntőbe jutás
Merész célnak tűnik a vb-negyeddöntőbe jutás
Merész célnak tűnik a negyeddöntőbe jutás a magyar női kézilabda-válogatott számára a szerdán kezdődő spanyolországi világbajnokságon.
Egygólos magyar vereség a második párizsi edzőmeccsen
Egygólos magyar vereség a második párizsi edzőmeccsen
A szerdán kezdődő spanyolországi világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott 29-28-ra kikapott az olimpiai bajnok franciáktól a Párizsban rendezett vasárnapi edzőmérkőzésen.
Legnagyobb riválisát is két vállra fektette a VPSE
Legnagyobb riválisát is két vállra fektette a VPSE
A Veszprém Pannon SE két góllal nyert a szintén bajnoki címre hajtó Büki TK otthonában a női kézilabda NB II szombati rangadóján. A bakonyi hölgyek továbbra is hibátlan mutatóval vezetik bajnokságukat.
Egyetlen gól döntött a BFKA Veszprém javára
Egyetlen gól döntött a BFKA Veszprém javára
A Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia Veszprém U21-es csapata kiélezett, fordulatos csatában 27-26-ra nyert a vendég Szigetszentmiklós ellen a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság szombati találkozóján.