Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Veszprém sztárját keresik

2021. október 27. 14:04
Énekes-táncos tehetségkutatót szerveznek Veszprém megyei fiataloknak – november 10-ig lehet jelentkezni.

Tehetségkutatót rendez 14-29 éves, Veszprém megyében élő, itt tanuló, vagy itt működő tánccsoportban táncoló fiataloknak a Veszprémi Petőfi Színház, a KID Rock and Roll SE és a Polgári Csapat Egyesület. Az érdeklődők a veszpremsztar.hu weboldalon keresztül reigsztrálhatnak november 10-ig. Ezt követően a táncosok és az énekesek külön elődöntőkön vesznek részt: az énekeseket november 24-én 17 órától a színházban, a táncosokat december 4-én 17 órától a Március 15. utcai sportcsarnokban értékeli a zsűri.

Bondor Virág (KID Rock and Roll SE), Bóka Bence (Polgári Csapat), Kellerné Egresi Zsuzsa (Petőfi színház)Bondor Virág (KID Rock and Roll SE), Bóka Bence (Polgári Csapat), Kellerné Egresi Zsuzsa (Petőfi színház)

Mindkét kategóriából 12-12 előadó jut a december 11-én 17 órától a színházban megrendezendő döntőbe, ahol a zsűri dönt a győztesekről. Az énekeseket Módri György, Ókovács Szilveszter és Vastag Tamás, a táncosokat Szakál Attila, Oberfrank Réka és Grünwald Krisztina értékelik. A győztesek szerepet kapnak a Petőfi színház tavasszal bemutatandó musiceljében, a Mozart!-ban. 

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Szombaton kiderül, ki lesz Veszprém sztárja Szombaton kiderül, ki lesz Veszprém sztárja Szombaton rendezik a Petőfi Színházban a Veszprém Sztár Tehetségkutató döntőjét, ahol 12 énekes és 12 táncos produkciót láthat majd a közönség. 2021. december 9. 15:15 Kialakult a VeszprémSztár döntős mezőnye a táncosok között is Kialakult a VeszprémSztár döntős mezőnye a táncosok között is Szombaton a Március 15. utcai sportcsarnokban rendezték a VeszprémSztár tehetségkutató táncos előválogatóját. A közel 200 indulóból végül 12 egyéni és páros versenyző jutott a december 11-ei döntőbe. 2021. december 5. 11:25 Elkezdődött a hetedik Pannon UniFest Pannon Egyetem Elkezdődött a hetedik Pannon UniFest A hétnapos fesztivál szombaton ének-zenei és irodalmi megmérettetésekkel vette kezdetét, a következő napokban pedig a képzőművészeti szekciók mellett többek között színházi előadás, koncert és irodalomterápiás foglalkozás is várja a résztvevőket. 2021. november 21. 11:30 Veszprémben keresik a jövő Forma-1-es versenyzőit Veszprémben keresik a jövő Forma-1-es versenyzőit Szeptember 6-11 között Veszprém ad otthont az országos autómotorsport tehetségkutató programsorozatnak, amelyen a 6 és 14 év közötti gyermekeket várnak, hogy kipróbálják magukat egy profi versenygokart-szimulátorban. A HUMDA Junior Gokart Challenge célja, hogy megtalálják az országban a legtehetségesebb fiatalokat, akiket ezután bekerülhetnek a szervezet tehetséggondozó programjába is. 2021. szeptember 2. 16:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.