2023. május 30.
//
Zsanett, Janka névnap

Veszprém sztárját keresik

Énekes-táncos tehetségkutatót szerveznek Veszprém megyei fiataloknak – november 10-ig lehet jelentkezni.

Tehetségkutatót rendez 14-29 éves, Veszprém megyében élő, itt tanuló, vagy itt működő tánccsoportban táncoló fiataloknak a Veszprémi Petőfi Színház, a KID Rock and Roll SE és a Polgári Csapat Egyesület. Az érdeklődők a veszpremsztar.hu weboldalon keresztül reigsztrálhatnak november 10-ig. Ezt követően a táncosok és az énekesek külön elődöntőkön vesznek részt: az énekeseket november 24-én 17 órától a színházban, a táncosokat december 4-én 17 órától a Március 15. utcai sportcsarnokban értékeli a zsűri.

Bondor Virág (KID Rock and Roll SE), Bóka Bence (Polgári Csapat), Kellerné Egresi Zsuzsa (Petőfi színház)Bondor Virág (KID Rock and Roll SE), Bóka Bence (Polgári Csapat), Kellerné Egresi Zsuzsa (Petőfi színház)

Mindkét kategóriából 12-12 előadó jut a december 11-én 17 órától a színházban megrendezendő döntőbe, ahol a zsűri dönt a győztesekről. Az énekeseket Módri György, Ókovács Szilveszter és Vastag Tamás, a táncosokat Szakál Attila, Oberfrank Réka és Grünwald Krisztina értékelik. A győztesek szerepet kapnak a Petőfi színház tavasszal bemutatandó musiceljében, a Mozart!-ban. 

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Szombaton kiderül, ki lesz Veszprém sztárja
Szombaton kiderül, ki lesz Veszprém sztárja
Szombaton rendezik a Petőfi Színházban a Veszprém Sztár Tehetségkutató döntőjét, ahol 12 énekes és 12 táncos produkciót láthat majd a közönség.
Kialakult a VeszprémSztár döntős mezőnye a táncosok között is
Kialakult a VeszprémSztár döntős mezőnye a táncosok között is
Szombaton a Március 15. utcai sportcsarnokban rendezték a VeszprémSztár tehetségkutató táncos előválogatóját. A közel 200 indulóból végül 12 egyéni és páros versenyző jutott a december 11-ei döntőbe.
Elkezdődött a hetedik Pannon UniFest
Elkezdődött a hetedik Pannon UniFest
A hétnapos fesztivál szombaton ének-zenei és irodalmi megmérettetésekkel vette kezdetét, a következő napokban pedig a képzőművészeti szekciók mellett többek között színházi előadás, koncert és irodalomterápiás foglalkozás is várja a résztvevőket.
Veszprémben keresik a jövő Forma-1-es versenyzőit
Veszprémben keresik a jövő Forma-1-es versenyzőit
Szeptember 6-11 között Veszprém ad otthont az országos autómotorsport tehetségkutató programsorozatnak, amelyen a 6 és 14 év közötti gyermekeket várnak, hogy kipróbálják magukat egy profi versenygokart-szimulátorban. A HUMDA Junior Gokart Challenge célja, hogy megtalálják az országban a legtehetségesebb fiatalokat, akiket ezután bekerülhetnek a szervezet tehetséggondozó programjába is.
Bemutatjuk Arany Timit, a Dal 2020 veszprémi döntősét
Bemutatjuk Arany Timit, a Dal 2020 veszprémi döntősét
Bár a Dal 2020 győztese idén nem indul az Eurovízión, a 30 fős mezőnyben mégis a legkülönfélébb hazai zenészek sorakoztak fel. Közöttük a veszprémi Arany Timi is, aki a két évvel ezelőtti tehetségkutatóhoz képest egy megújult, kivirult zenészként tűnik fel újra. Vele találkoztunk és beszélgettünk a közelgő dalverseny előtt.