Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Tizenharmadik alkalommal szerveztek gálaestet a veszprémi hátrányos helyzetű fiatalokért

2021. november 14. 4:05
Díszvacsora, tombola és élőzene is várta azokat, akik részt vettek a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület jótékonysági gáláján szombat este a Hangvillában.

Az eddigektől eltérően most nem a Pannon Egyetem aulájában, hanem a Hangvilla éttermében szervezték meg a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület legfontosabb éves eseményét. -A helyszíncserére a covid miatti jogszabályok változása miatt volt szükség- ezt mondta Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora a gála előtti sajtótájékoztatón, majd azt is hozzáfűzte, reményei szerint a rendezvény a jövőben visszakerülhet az intézménybe.

A gála előtt Kovács Áron önkormányzati képviselő, Molnár Roland egyesületi elnök, Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora, valamint Tenk Tamás, a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány  kuratóriumának elnöke tartott sajtótájékoztatót.A gála előtt Kovács Áron önkormányzati képviselő, Molnár Roland egyesületi elnök, Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora, valamint Tenk Tamás, a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány kuratóriumának elnöke tartott sajtótájékoztatót.

A rektor azt is elmondta, fontosnak tartják az egyesület támogatását, és céljait, hisz a pandémia nemhogy javított, hanem rontott a hátrányos helyzetű fiatalok életkörülményein, így a VVHHFE-re még nagyobb szükség van, mint valaha. Kovács Áron önkormányzati képviselő szintén az egyesület munkájának fontosságát emelte ki, és azt, hogy Molnár Roland egyesületi elnök példaértékű munkát végez azzal, hogy évről-évre lelkesedéssel és kitartással végzi munkáját, és szervezi meg a jótékonysági gálát.

-A sorban ez már a tizenharmadik jótékonysági gálaest, amit a pandémia ellenére is meg tudtunk szervezni– közölte Molnár Roland, majd megköszönte a támogatóknak és szponzoroknak a részvételt, hisz az est teljes bevételét a helyi gyermekek segítésére fordítják. Mint mondta, a felajánlásoknak köszönhetően idén már 2,2 millió forint értékű adományt osztottak szét veszprémi középiskolások közt, a közeljövőben pedig több kampányt is terveznek. Az egyik 100 helyi család karácsonyának szebbé tételéről szól majd, a másik pedig egy kívánságteljesítő kezdeményezés lesz. Molnár Roland elmondta azt is, a megyei kormányhivatal 30 számítógépet ajánlott fel a hátrányos helyzetű fiataloknak.

A jótékonysági gálaesten támogatói jeggyel lehetett részt venni, valamint tombolát is tartottak. A zenei hangulatról a Summerband gondoskodott.

Címlapfotó: Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke zászlót tűz az ünnepélyes bevonulás előtt.

Ge. Á.
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.