Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
21°C
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
21°C

Összetettben a VHS lett a legjobb vidéki egyesület

2021. november 17. 12:27 // Forrás: Gaschler-Gyeviki Nóra
A tájékozódási sportágak összbajnoki pontversenyében idén is a Veszprémi Honvéd SE (VHS) lett a legjobb vidéki egyesület.

Az október 23-ai ünnepi hétvégén rendezték meg a 2021-es év utolsó tájkerékpáros országos bajnokságát Túzbereken. A gyömrői erdős dombvidék mérsékelt szinttel, jól tekerhető úthálózattal, helyenként mélyebb homokkal várta a versenyzőket.

A Veszprémi Honvéd tájfutói közül többen szívesen mérték össze tudásukat két keréken is, és sikerült néhány bajnoki pontot begyűjteniük a szezon végén. Külön kiemelendőek a lányok, hiszen szinte mindannyian az első tájkerékpáros versenyükön vettek részt, ráadásul az N14-es kategóriában indulók közül többen idén még csak 11-12 évesek.

 Bálint Nóra, Heizer Alíz és Molnár Zulejka - Fotó: VHS Bálint Nóra, Heizer Alíz és Molnár Zulejka - Fotó: VHS

Újonc szereplésük sikeres volt: teljesítményükkel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az összbajnoki pontversenyben (tájékozódási sportágak együttesen) a VHS lett ismét a legjobb vidéki egyesület.

Ehhez a sportághoz kapcsolódó szép eredmény Lendvai Katalin negyedik helyezése is, amit az október 2-3. között Abaligeten lezajlott tájkerékpáros pontbegyűjtő és sprint országos bajnokságon ért el az N21E kategóriában.

Eredmények:

F14: 5. Strenner Nimród
F15-18: 1. Szalontai Soma, 2. Bálint Ádám
F18-20: 5. Berzsenyi Bence
F21E: 7. Vajda Zsolt, 8. Bálint Bence
F70: 2. Korbély Tibor

N14: 1. Heizer Alíz, 2. Molnár Zulejka, 3. Bálint Nóra Napsugár
N18-20: 2. Ódor Laura, 3. Máramarosi Dóra, 4. Máramarosi Anna, 5. Molnár Boglárka
N21E: 5. Lendvai Katalin, 7. Varsányi Kinga

vehir.hu
további cikkek
Dicséretes hazai szereplés a veszprémi pétanque kupán Veszprémi Honvéd Sportegyesület Dicséretes hazai szereplés a veszprémi pétanque kupán Az elmúlt hétvégén rendezett veszprémi pétanque kupán több hazai triplett is indult: egy ezüstérmes pozíció mellett egy negyedik helyet zsebeltek be a VHSE. 2024. július 8. 13:02 Középtávú és váltó tájfutó ob: tizenhat érmet szereztek a veszprémiek Veszprémi Honvéd Sportegyesület Középtávú és váltó tájfutó ob: tizenhat érmet szereztek a veszprémiek A Veszprémi Honvéd Sportegyesület (VHS) sportolói nagyszerűen szerepeltek a tájékozódási futók középtávú egyéni és váltó országos bajnokságán. 2024. június 25. 15:22 2027-ben Veszprém rendezi meg a tájfutó világbajnokságot tájfutás 2027-ben Veszprém rendezi meg a tájfutó világbajnokságot Veszprém töretlenül halad a cél felé, hogy ne csak a kulturális térképre kerüljön fel nemzetközi szinten is, hanem 2026-ban az európai sportfőváros címre is nagy eséllyel pályázhat. Áprilisban Veszprémben rajtolt a rali Európa-bajnokság, szerda délelőtt pedig négyoldalú együttműködési megállapodást kötött az önkormányzat, a VHSE, a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség és a Pannon Egyetem a 2027-es tájfutó vb szervezésére.   2024. május 15. 15:38 Szezonnyitó nemzetközi versenyen szerepeltek a veszprémi tájfutók tájfutás Szezonnyitó nemzetközi versenyen szerepeltek a veszprémi tájfutók Remekeltek a Veszprémi Honvéd SE tájfutói az április első hétvégéjén rendezett Közép-Európai Ifjúsági Találkozón és annak kísérő rendezvényén. 2024. április 13. 8:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.