Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 7. Ambrus
Veszprém
1°C
2023. december 7. Ambrus
Veszprém
1°C

Új étterem várja a turistákat Eplényben

2021. november 27. 11:59
Új bisztró és szálláshely nyitott november közepén Eplényben.

– Eplény a síarénának köszönhetően került fel a turisztikai térképre, de fontos, hogy a település szolgáltatásai folyamatosan bővüljenek – mondta a helyszínen Ovádi Péter parlamenti képviselő. Rámutatott: a Veszprém irányából már messziről látható bisztró színvonalas fogadtatásban részesíti a településre érkezőket, Eplény egy gyönyörű adottságokkal rendelkező falu, amit ilyen beruházásokkal lehet tovább erősíteni. 

Ovádi Péter és Kovács BálintOvádi Péter és Kovács Bálint

A bisztró nyitásával együtt a szálláshelyek száma is bővült: a meglévő két apartman mellé egy harmadikat is létesítettek a tulajdonosok. Kovács Bálint elmondta: egy több évvel ezelőtt született ötlet válhatott valóra. Nemcsak a téli síszezonban gondolkoznak, a bisztró és a szálláshely egész évben nyitva tart. A közeljövőben megvalósuló fejlesztések – a Veszprémet Zirccel összekötő kerékpárút, valamint a világ legnagyobb vízicsúszdája – még hangsúlyosabbá teszik Eplényt a turisztikai térképeken, így szükség is lesz a szolgáltatásokra. Az ételek minőségére a séf, Endrédi Zoltán személye a garancia. 

Az étterem téliesíthető panorámaterasszal rendelkezik, ahol azokat is szívesen látják, akik egy délutáni biciklizés közben pihenésként meginnának egy kávét vagy limonádét. 

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.