Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bécsi Nikolett bronzéremmel tért haza a spanyolországi Eb-ről

2021. december 8. 6:04
A Padányi TKD klub kiválósága, Bécsi Nikolett egy bronzéremmel és egy negyedik helyezéssel zárta a spanyolországi tekvandó Európa-bajnokságot.

November 23-tól 28-ig a spanyolországi La Nucia város sportközpontjában rendezték az ITF tekvandó Európa-bajnokságot, amelyre harminc országból több mint ezer nevezés érkezett.

Bécsi Nikolett (kék fejvédővel) német ellenfelével szemben - Fotók: Érseki NorbertBécsi Nikolett (kék fejvédővel) német ellenfelével szemben - Fotók: Érseki Norbert

A résztvevők a világjárvány miatti előírásoknak megfelelően orvosi tesztelést követően regisztrálhattak a helyszínen. A magyar delegáció tagjai számtalan tesztet végeztek el az indulást megelőző pár hétben. Többen még Budapesten a repülőre szállás előtt is gyorstesztet csináltak, néhány órával később pedig Spanyolországban egy utolsó antigén tesztet is elvégeztek.

A veszprémi Padányi TKD klub klasszisa, Bécsi Nikolett három egyéni és két csapat versenyszámban volt érdekelt, így minden nap szerepelt különféle számokban. Egyéni erőtörésben a döntőbe jutott és ott kevéssel lemaradva a dobogóról a negyedik helyet szerezte meg. Az utolsó napon a négy fős női erőtörő csapattal lépett pástra, amellyel szintén kvalifikálta magát a döntőbe. A magyraok aztán hosszú ideig tartó versenyzés után a dobogó harmadik fokára értek fel.

Vajky László tanítványa tehát egy bronzéremmel és egy negyedik helyezéssel zárhatta az Eb-t, ahol a magyar válogatott négy éremmel gazdagodott.

Bécsi számára a következő versenyszezon első állomása a februári kick-box Európa-kupa lesz Horvátországban.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.