Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tréning a sport utáni siker érdekében

2022. február 15. 16:43 // Forrás: VEDAC
A sportolói pályafutás befejezését követő munkaerőpiaci elhelyezkedés megkönnyítése érdekében indít ingyenes képzést a Pannon Egyetem és a VEDAC.

A márciustól májusig tartó Bounceback Tréning elősegíti a vállalkozói gondolkodásmód kialakulását, mélyebb ön- és kompetenciaismeret elsajátítását, az üzleti élet és a vállalkozói készség kulcskompetenciáinak megszerzését, valamint a pályafutásukat abbahagyó sportolók a képességeiket új karrierjükhöz alakíthatják, transzformálhatják.

Többféle oktatási és képzési módszert alkalmaznak a résztvevők számára, hogy a tanfolyam végén mind elméleti, mind gyakorlati ismereteket szerezzenek az üzleti/vállalkozói világba való belépéshez és saját szakmai útjuk egyengetéséhez.

A BOUNCEBACK Match-Making Tool segítségével kiderítik a sportolók számára a legígéretesebb életpályákat, valamint azokat a kompetenciákat, amelyeket a sportpályafutásuk során elsajátítottak, és amelyek adaptálhatóak, valamint egy kis szemléletváltással hasznosnak bizonyulhatnak a karrierjükben.

Az innovatív tréning fókuszában a veterán sportolók gondolkodásmódjának, hozzáállásának, készségeinek és kompetenciáinak megismerése majd összehangolása történik a vállalkozások által támasztott különféle készségek iránti igényekkel a gazdaság különböző szektoraiban.

A képzés trénerei dr. Kővári Edit, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar docense, tréner és coach, szakterülete a kommunikáció, önismeret, problémamegoldás, üzleti etika, kulturális és érzelmi intelligencia és Kigyós Tamás, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar mesteroktatója, pszichológus, szakterülete a csoportműködés, kompetenciák fejlesztése, konfliktuskezelés, krízismenedzsment.

Több információk és jelentkezés ITT.

vehir.hu
további cikkek
Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. ma 10:41 Az egyenlítés a cél VEHIR-VESC Az egyenlítés a cél Pénteken hazai környezetben folytatódik a női röplabda NB I elődöntője. A két nyert meccsig tartó párharc első felvonását a Vasas nyerte, így a VEHIR-VESC együttesének mindenképpen nyernie kell hazai környezetben, ha életben szeretné tartani esélyét a döntőbe jutásra. ma 8:01 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). ma 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.