Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Királyszentistvánon kezdte meg vidékjáró kampányát Csonka Balázs

2022. február 25. 9:57
Az ellenzéki összefogás jelöltje szerint kiegyenlített küzdelem várható a körzetben, április elejéig minden településre ellátogat.

Mintegy tíz ember előtt, a királyszentistváni Szent István Parkban kezdte meg vidékjáró kampányát és beszélgetős fórumát Csonka Balázs, az ellenzéki összefogás (DK, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd, MM) közös jelöltje csütörtök délután. A megyei 1. sz. egyéni választókörzet parlamenti képviselői helyéért bejelentkező Csonka szerint kiegyenlített, csatatér körzetről van szó, és bár hiába szólnak ellene a közvéleménykutatások, ha „elvégzi a melót”, megnyerheti a választást. Ígérete szerint a választókörzet minden településére ellátogat a kampány végéig.

A civilben ügyvédként dolgozó Csonka a sajtónak azt mondta, a kampány során minden emberhez próbálnak eljutni, hisz fontosnak tartják, hogy a vidéket is megszólítsák. Úgy látja, a vidékieket a politika sokszor méltánytalanul a háttérbe szorítja. Szerinte az ország lehetőségei messze többek, mint amit a kormányzat állít, és azt gondolják, hogy megvannak azok a források, amelyek révén az összes falu sokkal előrébb tarthatna, mint most.

Magáról szólva kiemelte, azért vállalta el a jelölti felkérést, mert ügyvédi pályája során azt tapasztalta, sokan élnek a periférián, tanács nélkül, teljes kilátástalanságban, és szeretné őket képviselni a parlamentben. -Az embereknek bizalomra, nyíltságra és őszinteségre van szüksége, és arra, hogy legyen párbeszéd és a politika őket képviselje-mondta. Szerinte az emberek már bele vannak fáradva a mai politikába, és frissességre van szükség.

Az ellenzéki jelölt szerint az egész országra jellemző, hogy a kistelepüléseken orvos- és pedagógushiány, valamint általános forráshiány tapasztalható. Az uniós támogatások nehezen jutnak el a falvakig, és a közlekedési problémák sem megoldottak. Állítja, az autópályák tekintetében a választókörzet áll az egyik legmostohábban az országban.

Csonka hangot adott annak a véleményének is, hogy a 2023-as EKF projektről az embereknek kevés információja van, és a választók azt sem tudják mi fog itt történni, és hogyan finanszírozzák a programokat. A jelenlegi képviselőről, a fideszes Ovádi Péterről- bár nem mondta ki a nevét-, azt gondolja, hogy nem képviseli eléggé a választókat a kormány előtt. Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: talán kicsit túlvállalva, de arra vállalkozik, hogy megmutassa, hogyan kell ezt "normálisan" csinálni.

Bár konkrétumot nem mondott, a választások tétje Csonka Balázs szerint az, hogy visszakapja-e az országot a többség a kevesektől, és "visszakapjuk-e a józan gondolkozást és a normalitást, továbbá, hogy a politika tényleg arról szóljon, amiről beszélnünk kell.”

Ge. Á.
további cikkek
A demokratikus jogok visszautasítására biztattak Dobrevék Veszprémben választás 2022 A demokratikus jogok visszautasítására biztattak Dobrevék Veszprémben A kampány hajrájában Donáth Anna, momentumos EP-képviselő és Gyurcsány Ferenc felesége, szintén EP-képviselő Dobrev Klára is Veszprémbe látogatott, hogy lakossági fórumon álljanak ki Csonka Balázs képviselő-jelölt mellett. A politikusok szerda délután a Kossuth utcán beszéltek a programjukról is, valamint a gyermekvédelmi népszavazásról, pontosabban annak sajátos bojkottálásáról. 2022. március 31. 11:05 Gyurcsány után Márki-Zayjal kampányolt együtt Csonka Veszprémben Gyurcsány után Márki-Zayjal kampányolt együtt Csonka Veszprémben Péntek délelőtt az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter látogatott Veszprémbe, hogy ugyanott, ahol pár nappal korábban Gyurcsány Ferenc, most ő is arra biztassa a veszprémieket, hogy április 3-án szavazzanak Csonka Balázsra, az ellenzék közös jelöltjére. A fórumon a buzdító és a fideszesek szempontjából fenyegető kijelentések mellett néhány meglepő következtetés is elhangzott a jelöltektől. 2022. március 12. 13:11 Gyurcsánnyal fórumozott közösen Csonka Balázs Veszprémben választás 2022 Gyurcsánnyal fórumozott közösen Csonka Balázs Veszprémben A volt miniszterelnök, a DK elnöke Csonka Balázzsal tartott közös választási fórumot Veszprémben kedd délután a Kossuth utcán. A felszólalásokban konkrétan Veszprémet érintő választási programpontok nem hangoztak el, de Gyurcsány Ferenc többször is Csonka Balázs támogatására buzdította a közönséget. 2022. március 9. 10:50 Ovádi és Csonka is összegyűjtötte már a szükséges ajánlásokat választás 2022 Ovádi és Csonka is összegyűjtötte már a szükséges ajánlásokat A jelöltek közösségi felületeiken tudatták, hogy megszerezték az induláshoz szükséges 500 ajánlást. 2022. február 12. 13:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.