Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
17°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
17°C

Tatai is betalált a győztes magyar válogatottban

2022. március 4. 21:26 // Forrás: MLSZ
A három veszprémivel felálló magyar futsalválogatott 3-0-ra legyőzte a norvég válogatottat poreci edzőtáborozása első mérkőzésén.

Az ősszel vb-selejtezőket játszó férfi futsalválogatott legutóbb novemberben lépett pályára, utolsó meccsén legyőzte az Eb-résztvevő bosnyák együttest. Azóta két összetartása is elmaradt a csapatnak, ezért különösen jól jött, hogy sikerült megszervezni a mostani, horvátországi edzőtábort, amelyen két mérkőzés is szerepel a programban.

Fotó: Futsal Week FacebookFotó: Futsal Week Facebook

Az elsőt a norvégok ellen játszotta le együttesünk péntek délután, és a kissé döcögős kezdés ellenére végül magabiztos, 3-0-s győzelemmel zárta a mérkőzést. Az első félidőben Dróth Zoltán találatával szerzett vezetést a magyar csapat, majd a fordulás után Nagy Imre és Tatai József is bevette a skandinávok kapuját, így alakult ki a 3-0-s végeredmény – olvasható a magyar szövetség honlapján.

Férfi futsal felkészülési mérkőzés:
Magyarország–Norvégia 3-0 (1-0)
Magyarország
: Alasztics Marcell – Rábl János, Harnisch Ákos, Hajmási Milán, Dróth Zoltán
Csere: Spandler Mátyás, Nagy Imre, Vas Ádám, Tatai József, Bíró Attila, Rutai Balázs, Büki Baltazár, Horváth Benedek
Gólszerzők: Dróth (13.), Nagy I. (27.), Tatai (32.)

Kapitányi értékelés

Érezhető volt, hogy hosszabb ideje nem készült együtt a csapat, az első tíz percben még kerestük a ritmust, és nem tudtunk jól reagálni az ellenfél agresszív játékára. A félidő felétől szép lassan átvettük az irányítást, növelni tudtuk a játék sebességét, a második félidőben pedig már végig uraltuk a mérkőzést. Az edzőtábor egyik fő célja, hogy felvegyük a nemzetközi ritmust, ebben sikerült előrelépnünk, és azt is komoly fegyverténynek tartom, hogy sikerült kapott gól nélkül lehoznunk a mérkőzést 

– értékelt az mlsz.hu-nak Turzó József szövetségi kapitány.

vehir.hu
további cikkek
Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. 2024. május 6. 20:30 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. 2024. április 26. 20:59 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. 2024. április 25. 16:12 Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek 1. Futsal Club Veszprém Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek A veszprémi futsalcsapat súlyos, 6-0-s vereséget szenvedett a Berettyóújfalu otthonában hétfőn az első osztályú futsalbajnokság felsőházi rájátszásában. 2024. április 22. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.