Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Református Szeretetszolgálaton keresztül segít a veszprémi Plazma Center a háború elől menekülőknek

2022. március 19. 9:21
Ezúttal a Magyar Református Szeretetszolgálat részesült a veszprémi Plazma Center jótékonysági akciójából. A 100 ezer forintból az ukrán háború menekültjeinek segítenek majd.

Márciusban újabb jótékonysági akcióval hívta fel magára a figyelmet a veszprémi Plazma Center. Az egészségügyi vállalkozás életében rendszeresek az olyan karitatív megmozdulások, amelyekkel helyi civil szervezeteket, egészségügyi intézményeket, vagy rászorulókat támogatnak tárgyi, vagy anyagi adományokkal.

Márciusban a nemzeti ünnepünhöz igazították ezt az akciójukat, amellyel a Magyar Református Szeretetszolgálat munkáját segítették, pontosabban rajtuk keresztül az ukrajnai háborúból menekülők megsegítésében vállaltak szerepet.

Szabó Anikó, marketing asszisztens, Fehérné Kiszlinger Anett, adománykoordinátor, Nikházy Zuzsanna, a centrum vezetőjeSzabó Anikó, marketing asszisztens, Fehérné Kiszlinger Anett, adománykoordinátor, Nikházy Zuzsanna, a centrum vezetője

A szeretetszolgálat részéről Fehérné Kiszlinger Anett, a szervezet adománykoordinátora vette át a centrumban jelképesen az adományt, amelyből orvosságot és orvosi eszközöket fognak vásárolni a rászorulóknak. Az ünnepi alkalomkor elmondta, 15 éves működésük során még soha nem tapasztaltak akkora összefogást, mint ami most jellemzi az embereket. Ezt megerősítve hozzátette, a Plazma Center felajánlása nagyon sokat segít a munkájukban, de más civil személyek és vállalkozások is támogatták már a bajba jutottakat rajtuk keresztül.

Csak Veszprém megyében két és fél hét alatt 10 tonna adomány gyűlt össze, ezeket a mostani felajánlásból vásárolt gyógyszerekkel együtt a háború elől menekülőket segítő logisztikai központba fogják elszállítani, ahol a szakemberek segítenek majd abban, hogy a legmegfelelőbb helyekre jussanak el a felajánlások.

Szabó Anikó, a Plazma Center marketing asszisztense az átadó után portálunknak elmondta, az adományozási akcióikkal a jövőben sem fognak leállni, folyamatosan keresik, hogy hol tudnak helyben a leginkább segíteni, ezért nemsokára hasonló ilyen akció kapcsán lehet majd hallani róluk.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Ajándékokkal érkezett a kórház gyerekosztályára a Kukkantó Egyesület karácsony Ajándékokkal érkezett a kórház gyerekosztályára a Kukkantó Egyesület Az egyesület harmincegy éve tér vissza a Csolnoky Ferenc Kórház gyerekosztályára karácsonykor. 2022. december 22. 12:09 Az egészség világnapján szűrővizsgálatokkal készült a veszprémi Plazma Center Az egészség világnapján szűrővizsgálatokkal készült a veszprémi Plazma Center Az egészség világnapja alkalmából a veszprémi Plazma Center tematikus napot szervezett, ahol a megszokottnál is nagyobb figyelmet kapott az egészséges életmód. A centrumba csütörtökön ellátogatók nem csak a szakemberektől kapott hasznos tanácsokkal lettek gazdagabbak, hanem ingyenes szűrővizsgálatokkal is élhettek. 2022. április 8. 14:24 Két éve nyílt meg a veszprémi Plazma Center Két éve nyílt meg a veszprémi Plazma Center Születésnapja alkalmából több meglepetéssel is készült a veszprémi Plazma Center február 28-án. A centrum a jövőben is számos tematikus napot tervez még, valamint állandóan visszatérő jótékonysági akcióikkal sem hagynak fel. 2022. március 3. 13:58 A veszprémi Plazma Center 2022-ben is várja a plazmaadókat A veszprémi Plazma Center 2022-ben is várja a plazmaadókat Eseménydús évet zárhat maga mögött a veszprémi Plazma Center, 2021-ben számos új jelentkezővel bővült a plazmaadók köre. A hemofília kezelésére, illetve égési sérülés vagy szervátültetés utáni állapotok kezelésére a vérplazmakészítmények létfontosságúak. A Centerben továbbra is szeretettel várnak minden jelentkezőt, akik a plazmaadással segítene másokon. 2022. január 13. 13:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.