Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Vetési leány tornacsapata nyerte az országos diákolimpiát

2022. március 22. 14:50
A veszprémi Vetési Albert Gimnázium tanulói remek eredményeket produkáltak a hétvégén Budapesten rendezett torna diákolimpia országos fináléjában.

A Magyar Diáksport Szövetség megbízásából a Budapesti Diáksport Egyesület az elmúlt hétvégén rendezte a torna diákolimpiai országos döntőjét. A fővárosi megmérettetésen az összes korosztályban bizonyíthattak a versenyengedéllyel nem rendelkező tanulók.

Veszprémi érdekeltség is volt az eseményen mind egyéni, mind csapatszinten a Vetési Albert Gimnázium jóvoltából. A jeles eredmények pedig nem is maradtak el: Keller Fruzsina összetettben harmadik helyen zárt, míg a lányok megnyerték a csapatbajnokságot.

Remek eredményeket értek el a Vetési tanulói - Fotó: Szász PéterRemek eredményeket értek el a Vetési tanulói - Fotó: Szász Péter

Szintén kiemelendő még, hogy Gugolya Zsófia egyéniben hetedik lett, míg a fiú csapat a nyolcadik pozícióban zárt a diákolimpiai országos fináléját. A versenyzőket Kovács Tamás testnevelő készítette fel, aki az intézmény honlapján boldogságát, büszkeségét fejezte ki.

A csapatok tagjai:

Leány: Krebsz Zea, Csikó Kinga, Zab Johanna, Gugolya Zsófia, Keller Fruzsina, Polák Luca

Fiú: Vígh Balázs, Horváth Gergő, Szabó Ádám, Nyírő Noel, Császár Dániel, Mátyás Balázs

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.