Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Négy ezüstérmet szereztek a veszprémi harcosok

2022. június 27. 10:28
A VESC-Weapon Gruop veszprémi harcosai négy ezüstéremmel tértek haza a Baján rendezett WFC Európa-kupáról.

Június 17-18-án Baján rendezték a WFC Európa-kupát, amelyre a veszprémi VESC-Weapon Group küzdősportolói is meghívást kaptak. Tovább növelte a bakonyiak motivációját, hogy ez a megmérettetés volt az utolsó a nyári pihenő előtt.

Sipos Regina kadett korcsoportban (-55 kg) K1-ben mérette meg magát. A fiatal veszprémi tehetség egy román lányt vert magabiztosan az elődöntőben. A fináléban Regina végül pontozással alulmaradt, így ezüstérmet szerzett.

Fotó: VESC-Weapon GroupFotó: VESC-Weapon Group

Kaposvári Dominik junior korosztályban (-63,5 kg) low-kick light szabályrendszerben versenyzett; szintén a második helyen zárt. Tisler Péter ugyanebben a versenyszámban, -86 kg-ban lett második, míg Dobos Gergely K1-ben szállt harcba. A veterán edző-versenyző eredetileg -81 kg-ban nevezett, ám ellenfél hiányában -86 kg-ban mérette meg magát. Gergely egy kellemetlen, folyamatosan csapkodó rivális ellen pontozással maradt alul, így szintén ezüstérmet szerzett.

vehir.hu
további cikkek
Kilenc bajnoki címet szereztek a veszprémi küzdősportolók VESC – Weapon Group Kilenc bajnoki címet szereztek a veszprémi küzdősportolók A VESC-Weapon Group küzdősportolói kilenc bajnoki cím mellett három ezüstérmet szereztek az elmúlt hétvégén rendezett bajai, illetve gyöngyösi megmérettetéseken. 2024. március 26. 12:23 Kislány még, de Veszprém egyik legsikeresebb sportolója Sipos Regina Kislány még, de Veszprém egyik legsikeresebb sportolója A VESC-Weapon Group küzdősportolója, Sipos Regina győzelmet aratott a magyar bajnokság mellett a világkupán, az Európa-bajnokságon és az Európa-játékokon is, amellyel az egyéni sportokat tekintve a naptári év egyik legsikeresebb sportolója lett Veszprémben. A mindössze tizenhat esztendős K1-es portálunk megkeresésére elmondta, napról napra azért dolgozik, hogy idővel elérhesse az álmait. 2023. december 26. 9:12 Tislér Péter világkupa-győztes! VESC – Weapon Group Tislér Péter világkupa-győztes! A VESC-Weapon Group küzdősportolója, Tislér Péter az elmúlt hétvégén Törökbálinton rendezett Hanshi Kempo Világkupán bajnoki címet szerzett. 2023. december 8. 12:44 Veszprémi sikerek a nemzetközi versenyen VESC – Weapon Group Veszprémi sikerek a nemzetközi versenyen A VESC–Weapon Group versenyzői kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a naptári év utolsó kiemelt versenyén: három bajnoki cím mellett egy bronzérmet sikerült bezsebelniük. 2023. november 23. 15:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.