Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
1°C
2024. március 19. József
Veszprém
1°C

Szerződést hosszabbított a Pick Szeged vezetőedzője

2022. július 27. 11:56 // Forrás: MTI
Juan Carlos Pastor, a bajnoki címvédő Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője egy évvel meghosszabbította a szerződését, ami így 2024 nyaráig érvényes.

A klub hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a spanyol tréner megállapodása még egy plusz egy évre szól, vagyis most a hosszabbítási opciót léptették életbe. A klub honlapjának szerdai híradása szerint Marko Krivokapics szerződését ugyancsak meghosszabbították egy esztendővel.

Pastor kilenc éve irányítja a szegediek szakmai munkáját, a csapat azóta háromszor lett bajnok, egyszer Magyar Kupa-győztes, egyszer pedig EHF Kupa-győztes.

"Klubunk életében a stabilitás mindig fontos, elégedettek vagyunk a trénerek munkájával, ezért éltünk az opciós lehetőséggel" - nyilatkozta szerdán Kiss Bence.

A szegediek szerdán kora délután azt is bejelentették, hogy a 2016-ban igazolt szlovén jobbszélső, Mario Sostaric, valamint a tavaly nyáron érkezett osztrák balszélső, Sebastian Frimmel szerződését egyaránt 2025-ig meghosszabbították. Előbbi eddig 222 meccsen 751 gólt szerzett a klub színeiben, utóbbi 45 mérkőzésen 141 gólt dobott.

vehir.hu
Tál Dominik

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.