Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nőket fogdosott a rendőrkézre került férfi

2022. szeptember 19. 10:59 // Forrás: police.hu
Veszprémben és más városban is fogdosta a nőket a férfi az utcán.

Büntetőeljárást indított a Veszprémi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki szeptember 14-én 9 óra körüli időben Veszprém belvárosában megfogta a sértett vállát, majd felhúzta a szoknyáját, miközben a saját nadrágját letolta. A fiatal nő segítségért kiabált, majd miután ellökte magától a férfit, az elfutott.

A nyomozók néhány napon belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves halimbai lakost. K. Sz.-t az egyenruhások elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a rendőröknek beismerte, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal is fogdosott hasonló módon nőket Veszprémben és Ajkán is. Ezidáig 4 sértett tett bejelentést a rendőrségen szeméremsértő módon viselkedő férfi ellen, de Ajkán és a megyeszékhelyen további nőket is tapogatott az utcán. A halimbai illetékességű személy a – többnyire – fiatal lányoknak intimebb testrészét fogta meg úgy, hogy őket gyalogosan követte, majd szeméremsértő cselekményt követett el sérelmükre.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök őrizetbe vették a 23 éves férfit és előterjesztést tettek a letartóztatására – közölte honlapján a rendőrség.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.