Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bukmékerek szorzói az Chelsea vs. AC Milan mérkőzésre

2022. szeptember 26. 13:44

A Chelsea és az AC Milan majd 2022. október 5-én kerül szembe a gyepen, és már most megindultak a találgatások és számolgatások arra vonatkozóan, hogy ki nyeri majd meg ezt a meccset. A Bajnokok Ligája legtöbb mérkőzése elég izgalmas, és nem lehet arra hagyatkozni, hogy a szorzók alapján eldöntsük, ki lesz a biztos befutó. Mivel még bő két hét van a mérkőzésig, sok minden történhet a két csapat életében, sérülések, büntetések, betegség, vagy más dolog is befolyásolhatja, hogy végül, hogy állnak fel a kezdőcsapatok. A tapasztalat azt mutatja, hogy a Bet365 az egyik olyan online bukméker, amelynek a szorzóira érdemes figyelni. Az esélyek latolgatása következik.

A Chelsea megveri az AC Milan-t.

Jelenleg úgy fest, hogy a hazai pályán játszó Chelsea kerül majd ki győztesen az AC Milan elleni mérkőzésből. Erre jelenleg 1.75-ös szorzót kínálnak a bukmékerek. Ez a szorzó elvileg a papírformát jelenti, ezt láthattuk többek között a Barcelona vs. Inter Milan meccs előrejelzéseinél is.

Az AC Milán odateszi magát, és nyer

Mondhatni az esélytelenek szorzóját kapta az AC Milán győzelme, jelenleg 4.75-ért adják, ami, ha bejönne, a kockázatot vállalóknak szép kis summát hozhatna. Ugyanakkor a statisztikák alapján egyelőre úgy fest, hogy tényleg nem sok esély van arra, hogy az AC Milán legyőzi a Chelsea-t.

Döntetlen

Úgy látszik, hogy a bukmékerek szerint nem sok esély van arra, hogy a két csapat döntetlenre hozza ki a mérkőzést. Jelenleg ezt 3.40-es szorzóval adja a legtöbb bukméker, szóval kockázatos, de akár jövedelmező opció is lehet.

Így számolják a szorzókat

Mindig a korábbi mérkőzések, a csapatok és az egyes játékosok teljesítményét veszik figyelembe, amikor arról van szó, hogy a szorzókat kiszámítsák. A jelenlegi két csapat esetében a következőkről van szó:

  • Győzelmek és vereségek: A Chelsea az utolsó 10 meccséből 7-et megnyert, kettőt elveszített. Ezzel szemben az AC Milan 38 meccsből 26-ot megnyert, 4-et elveszített.
  • Döntetlenek: A Chelsea 1 döntetlent szerzett, míg ellenfele 38-ból 8 alkalommal végzett ugyanannyi góllal.
  • Szerzett gólok száma: Chelsea 24 gólt szerzett, az AC Milan 69-et.
  • Kapott gólok száma: A Chelsea 10 gólt kapott be az utolsó meccsein, a Milan 31-et.

Az erőviszonyok ezek alapján a Chelsea felé mutatnak, igaz, a pontos számokat a szorzók meghatározáshoz nem ismerjük.

A csapatok teljesítménye a 2022/20223-as szezonban

Ha az mostani BL szezont nézzük, akkor a következő számokat találjuk:

  • Győzelmek száma: A Milan eddig egy győzelmet, és egy döntetlen zsebelt be, ezzel szemben a Chelsea egy döntetlennel és egy vereséggel az utolsó a csoportban.
  • Pontszerzés: A Milan-nak 4 pontja van, a Chelsea-nek 1 pontja.

További fogadási lehetőségek a Chelsea vs. AC Milan mérkőzésre

  • Mindkét csapat pontot szerez: Erősen esélyes, hogy a csapatok gólt szereznek, erre 1.75  a szorzó, arra, hogy valamelyik csapat nem lő gólt, 2.00.
  • Félidős/teljes idős előny: a bukmékerek elsősorban a Chelsea dominanciáját favorizálják, erre 2.87-et szorzót adnak, de eddig nem muzsikált fényesen a csapat, szóval lehet, hogy valamelyik félidőt a Milan uralja majd.
  • Konkrét eredmények: ha szeretnél pontos eredményre fogadni, a lehetőség adott. A 0-0 például 11.00-ás szorzóval érhető el, az 2-1 a Chelsea javára 8.50-ért, a többi kombináció pedig erősen változó, van, amit 126.0-ás szorzóval kínálnak (pl.: 6-0)
  • Eredmény és mindkét csapat gólt szerez: Arra, hogy mindkét csapat gólt lő és a Chelsea győz végül, 3.60 a szorzó. A Milan győzelme alapvetően magas szorzót jelent, és kombinálva azzal, hogy mindkét csapat gólt szerez, 8.50-es szorzót találunk.

Összefoglalva

Hamarosan folytatódik a Bajnokok Ligája, és a Chelsea vs. Milán meccs is izgalmasnak ígérkezik. Érdekes, hogy a mostani szezonban gyengébben teljesítő Chelsea-t preferálják a bukmékerek, ennek talán az is oka, hogy amikor a két csapat utoljára 2016-ban találkozott, a Chelsea 3-1-re verte a Milant. Mindenesetre érdemes lesz követni a meccset és megtenni a szimpatikus fogadásokat!

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.